SPORTHĺRADÓ

A németek győztek a 4x5 km-es női sífutásban az olaszországi Val di Fiemmében zajló északi világbajnokságon, a második helyen a finn, a harmadikon pedig a napok óta vírusos gyomorfertőzéssel bajlódó Bente Skari nélkül versenyző norvég csapat végzett; az északi összetett csapatversenyt az osztrákok nyerték.

A cseh I.

A németek győztek a 4x5 km-es női sífutásban az olaszországi Val di Fiemmében zajló északi világbajnokságon, a második helyen a finn, a harmadikon pedig a napok óta vírusos gyomorfertőzéssel bajlódó Bente Skari nélkül versenyző norvég csapat végzett; az északi összetett csapatversenyt az osztrákok nyerték.

A cseh I. labdarúgóliga 17. fordulójának tegnapi mérkőzésén a Sparta1:0 (1:0) arányban nyert a České Budějovice ellen, góllövő: Jun (30.).

Előkészületi labdarúgó-mér-kőzés: FC Čaňa–Bobrujszk (fehérorosz) 2:1 (2:0), a hazaik góllövői: Bárta, Beličák.

Polgár Judit négyszer győzött és egyszer vereséget szenvedett a Neumann János év megnyitója alkalmából rendezett internetes szimultánon a Budapesti Műszaki Egyetemen. A nemzetközi sakknagymester egyúttal megnyitotta a XX. század egyik legnagyobb matematikusa tiszteletére rendezett első hazai internetes bajnokságot.

Szinte biztos, hogy Ellen MacArthur nem dönti meg csapatával Bruno Peyron földkerülő gyorsasági rekordját a Jules Verne Trophy keretében, hajójának árboca ugyanis két helyen is eltört. A brit vitorlázó az Indiai-óceánon, a Kerguélen-szigetektől mintegy 100 mérföldre haladt, amikor 25-30 csomós sebességnél, másfél méteres hullámok hátán bekövetkezett a baleset.

Világcsúcsot ért el a Puerto Ricó-i 10 km-es utcai futóversenyen a brit Paula Radcliffe, ideje: 30:21 perc. A régi rekordot tavaly június óta a marokkói Asmae Leghzaoui tartotta 30:28.6-tal. A 29 éves Radcliffe a győzelméért 12 ezer, a csúcsért pedig további 100 ezer dollár jutalmat kapott.

A dubai tenisztorna eredményeiből: Arazi–Vacek 6:2, 6:1, Szlojarov–Ivanisevic 6:6 – Ivanisevic térdsérülés miatt feladta, Santoro–Koubek 6:7, 6:2, 6:0; Kučera–Vliegen (belga) 6:2, 6:3.

Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapjának eredményei: Los Angeles Lakers–Seattle SuperSonics 106:101, New Jersey Nets–Orlando Magic 105:113, Minnesota Timberwolves–Phoenix Suns 99:97, Washington Wizards– Dallas Mavericks 101:106 – hosszabbítás után, Philadelphia 76ers– Cleveland Cavaliers 116:103, Golden State Warriors–Atlanta Hawks 115:93, Sacramento Kings–New York Knicks 99:92.

Előkészületi labdarúgó-mérkő-zésen: Sturm Graz–Rotor Volgograd 2:3 (2:2), a házigazdák második gólját Szabics Imre szerezte, akit a 60. percben lecseréltek, Korsós György viszont végigjátszotta a találkozót.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?