SPORTHĺRADÓ

Jacques Santini, a francia labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya nem akarja radikálisan módosítani a keretet, számít az 1998-as vb-, s a 2000-es Eb-győztesek többségére.

A Német Kerékpáros Szövetség sportbírósága hat hónapra tiltotta el a doppingoláson ért Jan Ullrichot.

Jacques Santini, a francia labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya nem akarja radikálisan módosítani a keretet, számít az 1998-as vb-, s a 2000-es Eb-győztesek többségére.

A Német Kerékpáros Szövetség sportbírósága hat hónapra tiltotta el a doppingoláson ért Jan Ullrichot. A sydneyi aranyérmes és 1997-es Tour de France-győztes versenyző szervezetében amfetamin nyomait mutatta ki a június 12-én elvégzett vizsgálat, s a 28 éves kerekes ezután bevallotta: egy szórakozóhelyen két drogtablettát vett be.

Valószínűleg Újpesten folytatja pályafutását a 25 éves Lérant Péter. A hátvéd korábban a DAC, a Panioniosz, az Austria és a GAK csapatában futballozott.

Klubot cserélt Jozef Majoroš, a 32 esztendős csatár a debreceni labadrúgócsapattól a soproni együtteshez igazolt.

Norvégiában a 19 éven aluli labdarúgók Európa-bajnokságán: B-csoport, 1. forduló: Németország-Anglia 3:3, ĺrország–Belgium 2:1.

Los Angelesben a 400 ezer dollár összdíjazású férfi tenisztorna 1. fordulójában: Roddick–Li 6:7, 6:1, 6:2; Gambill–Chang 4:6, 6:2, 7:6.

Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban szereplő San Antonio Spurs egy évvel meghosszabbította Danny Ferry szerződését. A 36 éves kosaras 12 éve játszik az NBA-ben, az előző szezonban 50 mérkőzésen lépett pályára.

A kolumbiai Santiago Botero nyerte a Tour de France kerékpáros körverseny 15. szakaszát, összetettben továbbra is a címvédő amerikai Armstrong vezet. Bodrogi László a 47. helyen ért célba.

A Keno 10 tegnapi nyerőszámai: 9, 11, 12, 13, 14, 26, 28, 30, 32, 35, 40, 49, 55, 58, 61, 62, 63, 70, 71, 76.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?