SPORTHÍRADÓ

A puhói Matador vezérkara úgy döntött, hogy továbbra is Stefan ZaEko irányítja az I. ligás labdarúgócsapatot, viszont két játékost, aubomír Perništ és Jozef MuIlayt kizártak a keretből.

A puhói Matador vezérkara úgy döntött, hogy továbbra is Stefan ZaEko irányítja az I. ligás labdarúgócsapatot, viszont két játékost, aubomír Perništ és Jozef MuIlayt kizártak a keretből.

Tegnaptól a belga Justine Henin-Hardenne (6667 pont) vezeti a női teniszezők világranglistáját, honfitársa Kim Clijsters (6584) és az amerikai Serena Williams (4400) előtt. A szlovák Daniela Hantuchová a 17. (1380), míg a magyar Mandula Petra a 41. (791).

Ma (14.00) játsszák a labdarúgó Szlovák Kupa negyeddöntőjének első két mérkőzését: ·ala–Prievidza, Liaartovce–Tura. Teplice. A visszavágókra egy hét múlva kerül sor.

Protia Krisztina harmadik lett a washingtoni 5 km-es mezeifutó-versenyen (18:20). A győzelmet a kanadai Wodak (18:11) szerezte meg.

Az Angol Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága két mérkőzésre szóló eltiltással és 10 ezer fontos pénzbírsággal sújtotta Sir Alex Fergusont, aki sportszerűtlenül viselkedett a Newcastle elleni augusztusi bajnokin. A Manchester United skót vezetőedzője megsértette a negyedik játékvezetőt, emiatt kiállították.

A spanyol Juan Carlos Ferrero átvette a vezetést az idei eredményeket összegző férfi teniszranglistán, az ATP Race-ben az amerikai Andy Roddicktól, s a hagyományos rangsorban is az élen áll. ATP Race: 1. Ferrero (spanyol) 826 pont, 2. Roddick (amerikai) 822, 3. Federer (svájci) 700, ...40. Kuaera (szlovák) 166, ...110. Sávolt Attila (magyar) 36. Hagyományos világranglista: 1. Ferrero 4195 pont, 2. Roddick 4165, 3. Federer, ... 34. Kuaera 1035, ...175. Sávolt 209.

Ezüstérmet szerzett a Dembo Jelena, Gara Anita, Vajda Szidónia összeállítású magyar női válogatott a plovdivi sakkcsapat Európa-bajnokságon, miután a hétfői utolsó fordulóban 2:0-ra nyert Grúzia ellen. Az első helyen az örmények végeztek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?