Spanyol–olasz párharcok

Barcelona/Valencia. Ma este a két spanyol–olasz párharc visszavágójára kerül sor a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.
FC BARCELONA–JUVENTUS.

Barcelona/Valencia. Ma este a két spanyol–olasz párharc visszavágójára kerül sor a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

FC BARCELONA–JUVENTUS. Az első mérkőzésen értékes 1:1-es döntetlent kiharcoló FC Barcelona várja valamivel kedvezőbb helyzetben a Juventus elleni visszavágót, bár a hazaiak valószínűleg óriási lelki teherrel lépnek majd pályára, ugyanis kiesésük esetén a következő szezonban valószínűleg egyik nemzetközi kupában sem indulhatnak. A Juventust ez nem nyomasztja, hiszen 3 ponttal vezeti az olasz pontvadászatot. Edzője, Marcello Lippi viszont nem számíthat a francia Trezeguet-re, mivel nem épült fel vállsérüléséből. Tovább nehezíti a szakvezető helyzetét, hogy a csapatkapitány Del Piero részleges combizom-szakadása óta még nem tudott csúcsformába kerülni. Játékvezető: Graham Poll (brit). Várható kezdőcsapatok – FC Barcelona: Bonano–Puyol, F. de Boer, Reiziger– Mendieta, Motta, Luis Enrique, Xavi, Overmars–Saviola, Kluivert. Juventus: Buffon–Thuram, Ferrara, Montero, Zambrotta–Camoranesi, Tacchinardi, Davids, Nedvěd–Di Vaio, Del Piero.

FC VALENCIA–INTERNAZIONALE. Az Internazionale mindössze egygólos (1:0) előnyt szerzett a visszavágóra az FC Valencia ellen. Az olasz együttes vezetőedzője éppen az a Hector Cúper, aki korábban a spanyoloknál dolgozott, ráadásul kétszer a BL-döntőbe vezette az együttest, s ezzel a klub történetének legnagyobb sikereit érte el. A hazaiaknak nem sikerült a bajnoki főpróba, létfontosságú lesz számukra a továbbjutás. Rafael Benitez, a valenciai együttes trénere minden kulcsjátékosára számíthat, így a lehető legjobb tizenegyet küldheti pályára. Az Internazionale argentin mestere viszont kénytelen lesz nélkülözni Cannavarót és Conceicaót, mivel mindketten sérüléssel bajlódnak. Cúper ennek ellenére biztos abban, hogy csapata idegenben is gólt szerez és továbbjut. Az Inter győzelemmel melegített a keddi összecsapásra, de a Cúper által irányított együttesnek így is három pont a hátránya a Juventusszal szemben a bajnokságban, ezért ők sem mondhatnak le könnyen a BL-ről, ha idén nyerni akarnak valamilyen értékes trófeát. Játékvezető: Kim Milton Nielsen (dán) Várható kezdőcsapatok – FC Valencia: Canizares–Reveillere, Ayala, Pellegrino, Carboni–Angulo, Baraja, Vicente, Aimar–Carew, Mista. Internazionale: Toldo–J. Zanetti, Materazzi, Córdoba, Pasquale–Okan, Di Biagio, C. Zanetti, Recoba–Crespo, Vieri. A találkozót műsorára tűzte a JOJ tévé.

Mindkét mérkőzés 20.45-kor kezdődik. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?