Somorján marad az edző, három Fortuna ligás csapatnál nem

kuruc

A II. ligában szereplő somorjaiak, valamint három Fortuna Ligás klub is bejelentette, hogy ki irányítja a csapatot a 2021/22-es szezonban.

Az STK-nál folytathatja a munkát Michal Kuruc, akinek irányítása alatt a somorjaiak történelmük legsikeresebb tavaszi szezonját produkálták. ,Télen felállítottunk egy tervet, hogyan szeretnénk még magasabb színvonalra emelni a az STK és a DAC együttműködését. Viszonylag rövid, csak hathetes lesz a felkészülés. Ennek ellenére bízok benne, hogy folytatjuk a tavasszal elkezdett remek szereplést” – mondta Kuruc a klubhonlapnak.

Három élvonalbeli klub új vezetőedzőt jelentett be: Geri Gergely, veszi át az FK Pohronie csapatának irányítását. A korábban Nyitrán, Szeredben és a DVTK-nál is dolgozó tréner Ján Kameníkot váltja a kispadon.

A trencsénieknél nem folytatja Juraj Ančic, aki a szezon végén megbízott edzőként irányította a csapatot. Helyét Peter Hlinka, korábbi szlovák válogatott labdarúgó veszi át, aki az osztrák First Wien csapatától érkezik.

A Fortuna ligás tagságot osztályozóban kiharcoló FK Senica csapatánál a cseh Pavel Šustr veszi át Karol Praženica helyét. A 46 éves Šustr legutóbb a cseh mádososztályú Prostejov csapatát irányította. (lz, TASR)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?