Somorján edzőtáborozik a szlovák válogatott

Calzona

Összetartást szervez a szlovák labdarúgó-válogatottnak Francesco Calzona szövetségi kapitány.

A csapat egy ötnapos, somorjai edzőtáborral hangol az Izland (június 17.) és Liechtenstein (június 20.) elleni idegenbeli Eb-selejtezőkre. Az edzőtábor 4-én kezdődik és 9-ig tart.

Calzona névsorában ott van a válogatottól már visszavonult Marek Hamšík, az Ostravát erősítő Almási László, valamint a somorjaiaknál szereplő Szolgai Máté, aki az U20-as válogatottal nemrég ma ér haza az Argentínában rendezett világbajnokságról. A keretből hiányzik a sérüléssel bajlódó Bénes László. „Szeretném ezt a pár napot munkával tölteni, mert az elmúlt fél évben csak nagyon keveset volt együtt a csapat” – indokolta az edzőtábor megrendezését Calzona.

Érdekes

A szlovákok kerete

Kapusok: Ravas (Lódz), Belko (Żilina), Ludha (Podbrezová), Rodák (Fulham), Dúbravka (Newcastle)

Védők: Pekarík (Hertha), Tomič (Ml. Boleslav), Šatka (Poznan), Kóša (Trnava), Nemčík (Żilina), Hancko (Feyenoord), De Marco (Slovan), Gyömbér (Salernitana)

Középpályások: Gajdoš, Lavrinčík (Trenčín), Herc (Grasshoppers), Szolgai (Šamorín), Sauer (Žilina), Kucka (Slovan), Suslov (Groningen), Hamšík (Trabzonspor), Bero (Vitesse)

Támadók: Mak (Sydney), Ďuriš (Žilina), Schranz (Slavia Praha), Jirka (Plzeň), Polievka (B. Bystrica), Almási (Ostrava), Boženík (Boavista), Strelec (Reggina)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?