Somorjai lecke a Trnava B-nek

<p>A vártnál jóval nagyobb különbséggel, 4:1-re győztek a felső-csallóköziek a II. liga nyugati csoportjának 19.fordulójában az ambiciózus nagyszombati fakócsapat otthonában.&nbsp;</p>

Elsősorban gyors, kreatív játékból és csapategységből oktatták ki a kék-fehérek a végig küzdő, de görcsösen és különösebb ötlet nélkül rohangászó hazai fiatalokat, akiknek a becsületére válik, hogy végig sportszerűen küzdöttek.

Peu már a 12. percben faképnél hagyta az ellenfél védelmét, és elegánsan a bal alsó sarokba gurított – 0:1. Öt perccel később Králik adott remek labdát Pančíknak, aki élményszámba menő testcsellel három védőt négy irányba küldött, és a hálóba bombázott – 0:2. Negyed órával később ismét Peu fejezte be az újabb létszámfölényes somorjai kontrát – 0:3. A hazaiak Kadlec révén szépítettek – 1:3. Ettől a találattól felvillanyozva a második félidőt nagy akarással kezdték, de a brazil gólvágó, Peu gyorsan lelohasztotta a reménykedésüket – 1:4. Vereségük még nagyobb arányú lehetett volna, de a mesterhármast szerző csatár két további ajtó-ablak helyzetet elszórakozott. Mindkétszer egyedül tört kapura, de a hálóőrbe perdítette a labdát.

Magabiztos győzelmével az őszi idényhez képest jóval erősebb és egységesebb somorjai csapat nagy lépést tett a felsőházi rájátszás felé. (Sz. J.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?