Slágermérkőzés Rotterdamban

A Lengyelország–Magyarország és a Macedónia–Szlovákia mérkőzés mellett ma további 16 labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőt rendeznek. A legnagyobb érdeklődés a rotterdami Hollandia–Csehország találkozót előzi meg, nem csoda, hiszen mindkét válogatott tetszetős játékot produkál, s eddig százszázalékos a 3. csoportban.

A Lengyelország–Magyarország és a Macedónia–Szlovákia mérkőzés mellett ma további 16 labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőt rendeznek. A legnagyobb érdeklődés a rotterdami Hollandia–Csehország találkozót előzi meg, nem csoda, hiszen mindkét válogatott tetszetős játékot produkál, s eddig százszázalékos a 3. csoportban. Remekül sikerült Rosickýék főpróbája, idegenben 2:0-ra legyőzték Franciaországot. Karel Brückner edző a Párizsban jól bevált a kezdőcsapatot küldi pályára: Čech–Grygera, Bolf, Ujfaluši, Jankulovski–Poborský, Rosický, Galásek, Nedvěd–Šmicer, Koller. „A tulipánosok a világ legjobbjai közé tartoznak, ennek ellenére biztosra veszem, hogy nem jövünk haza üres kézzel” – nyilatkozta a cseh kapitány. Dick Advocaat, a hazaiak mestere úgy döntött, hogy négy sztárcsatár közül Kluivertnek (Barcelona) és van Niistelrooynak (Manchaster U.) szavaz bizalmat. Tehát Makay (La Coruna) és Hasselbaink (Chelsea) a cserepadon vár majd bevetésre.

Könnyen Giovanni Trapattoni állásába kerülhet, ha az olaszok nem nyernek Finnország ellen. Az itáliaiak három mérkőzésen szerzett négy ponttal csak a 3. helyen állnak a csoportjukban, ráadásul öt pont a hátrányuk a listavezető Wales mögött. ĺgy számukra kötelező a győzelem, hogy versenyben maradjanak a továbbjutásért.

A MŰSOR – 1. csoport: Ciprus–Izrael, Limasszol 18.00; Franciaország–Málta, Párizs 20.45.

2. csoport: Románia–Dánia, Bukarest 17.00; Bosznia-Hercegovina– Luxemburg, Zenica 20.15.

3. csoport: Fehéroroszország–Moldova, Minszk 17.30; Hollandia– Csehország, Rotterdam 20.30 (élőben közvetíti a ČT 2).

5. csoport: Skócia–Izland, Glasgow 16.00; Németország–Litvánia, Nürnberg 19.00 (élőben közvetíti az ARD).

6. csoport: Örményország–Észak-ĺrország, Jereván 15.00; Ukrajna– Spanyolország, Kijev 19.00.

8. csoport: Horvátország–Belgium, Zágráb 18.30.

9. csoport: Wales–Azerbajdzsán, Cardiff 16.30; Olaszország–Finnország, Palermo 21.00.

10. csoport: Grúzia–ĺrország, Tbiliszi 16.00; Albánia–Oroszország, Skoder 18.00. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?