Simon ismét a DAC-ban

Dunaszerdahely. Újabb előkészületi mérkőzést játszott a DAC futballcsapata. A sárga-kék együttes az osztrák harmadik vonalban játszó Viennát fogadta, s 0:1-es félidő után 1:2-es vereséget szenvedett. A hazaiak gólját a Turčianske Teplicétől visszatérő Kravárik szerezte.

Dunaszerdahely. Újabb előkészületi mérkőzést játszott a DAC futballcsapata. A sárga-kék együttes az osztrák harmadik vonalban játszó Viennát fogadta, s 0:1-es félidő után 1:2-es vereséget szenvedett. A hazaiak gólját a Turčianske Teplicétől visszatérő Kravárik szerezte. Dušan Liba vezetőedző több új játékost kipróbált, de olyan ismert labdarúgók is szóhoz jutottak, mint a 38 éves Simon Gyula, Gőgh Árpád (mindketten az osztrák III. ligában rúgják a labdát) vagy Balla Béla. „Hosszú idő után öltöttem magamra a DAC-mezét, a klubelnök kérésére léptem pályára. Egyelőre még nem tudom, hogy januártól hol játszom majd. Természetesen az is előfordulhat, hogy viszszatérek régi sikereim színhelyére” – mondta lapunknak Simon Gyula, aki középhátvédként a mezőny legjobbjának bizonyult.

A DAC a következő összeállításban szerepelt: Šanta–Simon, Olejník, Szaidiki–Buka, Gőgh, Mohszen, Balla, Novota–Baďura, Knop. A II. félidőben pályára lépett még Németh J., Nagy J., Nagy P., Csápay és Kravárik. A csallóközi együttes szünet után szinte a kapujához szegezte ellenfelét, amelynek védelmét az egykori osztrák kiválóság, Andreas Herzog irányította. Simon mellett Gőgh és Novota (Mosonmagyaróvár) jeleskedett, de ügyesen mozgott a somorjai Csápay Zoltán is. Viszont a két pozsonyi csatár, Baďura és Knop keveset mutatott. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?