Sajógömöri tisztújítás

Sajógömör. Az új bajnoki idényt a sajógömöri futballcsapat új klubelnökkel, ám a tavalyihoz viszonyítva egy emelettel lejjebb kezdte. A közép-szlovákiai V. liga D-csoportjából a rimaszombati területi bajnokság I.

Sajógömör. Az új bajnoki idényt a sajógömöri futballcsapat új klubelnökkel, ám a tavalyihoz viszonyítva egy emelettel lejjebb kezdte. A közép-szlovákiai V. liga D-csoportjából a rimaszombati területi bajnokság I. osztályába visszaesett csapat elbukta az első fordulót, ám a folytatásban kétszer is győztesen hagyta el a pályát. Előbb otthonában 3:1-re győzte le bátkai riválisát, majd idegenben (Muráň) zsákmányolt három pontot. Varga Pétert, az új klubelnököt arról kérdeztük, milyen eredményeket vár az új idényben a nyáron tőbb poszton is átalakult kollektívától? „Csapó Miklós befejezte pályafutását, Potocky Esztergomban profiskodik, Kilík Szentkirályra távozott. Balog Zsolt és Valaszkai Csaba munkahelyi elfoglaltsága miatt nem állhat mindig Farkas János edző rendelkezésére. Róla tudni kell, hogy olykor még játékosként is számíthatunk szolgálataira. Újra elfoglalta helyét a kapuban a veterán Lóczi Tibor, aki még mindig biztos pontnak számít. Az új szerzeményeink közé zömmel a tornaljai ifiből kiöregedett tehetségek (Ruszó, Bíró L., Bíró V., Dostál J.) tartoznak. Népes játékoskeretünknek jelenleg huszonkét tagja van: Lóczy T., Balog L. (kapusok), Árvai, Drnaj, Drenko, Kilík, Valaszkai, Lenkei, Lukács, Ruszó, Gergely I., Gergely K., Gergely Sz., Etzl E., illetve a már említett tornaljai fiatalok. Gondot jelent, hogy Ulický és Fürjes jelenleg sérüléssel bajlódik. Ugyancsak negatívumnak számít, hogy egyesek edzésekhez való hozzáállása nem megfelelő” – nyilatkozta a változásokat, első benyomásait summázva az új tisztségviselő. Varga Péter azt is közreadta, hogy a sajógömöriek nem dúskálnak az anyagiakban, csupán a községi önkormányzat rendszeres támogatására számíthatnak, valamint azokra a helybeli futballrajongókra, akik a hazai mérkőzések tomboladíjait biztosítják. „A folytatást illetően is derűlátó vagyok, az első hat közé várom a csapatot. Természetesen hazai környezetben nem szabad pontokat veszteni, a holnapi, osgyániak (Ožďany) elleni meccsen is győzni szeretnék” – latolgatta esélyeiket a sportvezető. (d. gy.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?