Sajnálták a keletieket

Pozsony. Papírformának megfelelő, könnyű győzelmet aratott a ligetfalui csapat két, a kassai felnőtt csapat tagjaival (Gegics, Zsebics) megerősített keleti ifiegyüttes ellen. Az egykor szebb napokat látott, kétszeres bajnok gárdájában három 17, öt 18, egy 19, 21 és 22 éves labdarúgó alkotta a kezdő tizenegyet.

Pozsony. Papírformának megfelelő, könnyű győzelmet aratott a ligetfalui csapat két, a kassai felnőtt csapat tagjaival (Gegics, Zsebics) megerősített keleti ifiegyüttes ellen. Az egykor szebb napokat látott, kétszeres bajnok gárdájában három 17, öt 18, egy 19, 21 és 22 éves labdarúgó alkotta a kezdő tizenegyet. Ennek ellenére, az első néhány percben jól tartották magukat a keletiek, és a hazaiaknak a 9. percig kellett várniuk ahhoz, hogy először célba vehessék a vendégek kapuját. Igaz, próbálkozásuk rögtön sikerrel is járt: Sýkora beívelését Maixner csúsztatta Kello kapus hálójába. Öt perccel később a második ligeti kapuralövés is gólt hozott, miután Hellebrandot hagyták teljesen egyedül a megzavarodott védők, és ő 6 méterről kényelmesen gurított a vendégek hálójába. A 23. percben előre merészkedtek a vendégek is, és Paluba szabadrúgása után sikerült is veszé-lyeztetniük a hazai kaput, azonban Lipčák a helyén volt. A lövési kísérletet nagy tapssal jutalmazta a közönség, mely ezután a 90. percig szinte szimpátiatüntetést folytatott a kassai ifik mellett: minden egyes jó cselt, átadást és lövési kísérletet megtapsolt. A nézőtérről úgy tűnt, mintha Kinderék sem szerették volna nagyon elvenni kedvüket a futballtól a keleti ifiknek, néha-néha rákapcsoltak, ám egy profi labdarúgónak nem jelenthetett különösebb örömet az áldozati bárányként felkínált kassaiak „elfogyasztása”. Kilenc perccel a találkozó vége előtt aztán sikerült hálóba találniuk a kassaiaknak is: Kročko kiugrott a hazai védők gyűrűjéből, és elgurította a labdát Lipčák mellett. Borriero, a keletiek olasz klubtulajdonosa meg örömében majdnem leugrott a díszpáholyból. (hp)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?