Rossz előjelek után bravúr

London/Somorja. „Mikor beöltöztem a vívóruhába, úgy éreztem, nem az én napom következik – eleveníti fel a londoni junior Világ-kupa szombati nyitányát a somorjai Botló Bálint, aki a kiváló harmadik helyen végzett, és ezzel a bravúrjával együtt már bekerült a korosztály világranglistáján a legjobb tíz tőröző közé.

London/Somorja. „Mikor beöltöztem a vívóruhába, úgy éreztem, nem az én napom következik – eleveníti fel a londoni junior Világ-kupa szombati nyitányát a somorjai Botló Bálint, aki a kiváló harmadik helyen végzett, és ezzel a bravúrjával együtt már bekerült a korosztály világranglistáján a legjobb tíz tőröző közé. – Aztán a csoportküzdelmek során hatból hat csörtét nyertem, s ez alaposan megnövelte az önbizalmamat. Máig nem tudom, hogyan kaptam el a fonalat. Mint korábban mindig, nem az agyam a vitt a sikerek felé, hanem a begyakorolt, ösztönös mozdulatok, amelyek rendre találatokat eredményeztek. Harmadikként kerültem a főtáblára, majd sorra vertem riválisaimat. A négy között egy lengyelbe ütköztem. Nyolc nyolcig fej-fej mellett haladtunk, de az első három perc letelte után következő szünet kissé kizökkentett a ritmusból. Utána képtelen voltam újítani, s elment a csörte. Maradt a megosztott harmadik hely, aminek így is nagyon örülök, hiszen életem eddigi legnagyobb vívósikere.”

Tőle tudjuk, hogy másik két somorjai társa közül Horony a nyolcas döntő kapujában, Ferenec pedig a 32-ben fejezte be a küzdelmeket a 66 fős mezőnyben. Legközelebb a portugáliai Espinhóban sorra kerülő korosztályos Eb-n lépnek pástra. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?