Robbent továbbra is szerződtetné a ManU és a Liverpool

London/Madrid |

<p>Spanyol és angol lapértesülések szerint a Manchester United ragaszkodik a holland válogatott Arjen Robben leigazolásához, de változatlanul vinné a Real Madrid villámléptű szélsőjét az FC Liverpoool is.</p>

A madridi Marca csütörtökön címoldalán tudatta, hogy Robben - aki bizonytalannak érzi helyzetét a spanyol futballcsapatnál - azt kérte a klub elöljáróitól, hogy engedjék távozni, s a kérdés most már csak az, hogy hová és mennyiért.    A The Sun szerint az angol bajnok MU-nál azt a stratégiát követik, hogy kell Robben, de minél olcsóbban. Vagyis tudják, hogy a holland játékos piaci értéke 30 millió euró körül van, ám ennyit semmiképpen nem akarnak fizetni érte. Mi több, a manchesteriek alapjavaslata 12,5 millióról szól, de 17 millióig készek elmenni az "engedékenységben". Rontja viszont a United vezetőinek tárgyalási pozícióját a szigetországi nagy rivális FC Liverpool, pontosabban annak spanyol vezetőedzője, Rafa Benítez, aki támogatja, hogy főnökei akár 20 millió eurónál is többet kínáljanak Robbenért.
    A Marca tudomása szerint a futballista apja kérdéssel fordult a királyi klub vezérkarához, hogy fia elszerződése mennyit ér meg a Realnak, de feleletet nem kapott, mivel a blancók irányítói az MU ajánlatára várnak.
    Hogy Benítez is újfent felbukkant a kérők sorában, azt a londoni Daily Mirror azzal magyarázza, hogy a spanyol szakvezető szívesen törne borsot régi riválisa, az MU-val hosszú esztendők óta sikert sikerre halmozó menedzser, Sir Alex Ferguson orra alá akár Robben megszerzésével, akár a játékos árának minél erőteljesebb felverésével.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?