Rivaldo színészkedése

Rivaldo, a brazil válogatott csatára beismerte: részben színészkedéssel érte el, hogy a játékvezető kiállította a török Hakan Ünsalt. – Egy kicsit rájátszottam az esetre, de mindenképpen megérdemelte a piros lapot – mondta a dél-amerikai klasszis.

Rivaldo, a brazil válogatott csatára beismerte: részben színészkedéssel érte el, hogy a játékvezető kiállította a török Hakan Ünsalt. – Egy kicsit rájátszottam az esetre, de mindenképpen megérdemelte a piros lapot – mondta a dél-amerikai klasszis. A török csapat védője a 2:1-es brazil győzelemmel végződött mérkőzés utolsó percében a labdával megrúgta a szöglethez készülődő Rivaldót, aki arcához kapva a földre esett.

A lassításon – sőt még a stadion kivetítőjén is – egyértelműen látszott, hogy a labda Rivaldo fejének közelében sem volt. A nézők hangos füttykoncerttel fejezték ki nemtetszésüket, ez azonban nem hatotta meg a bírót, és leküldte a pályáról a második sárga lapját begyűjtő Hakan Ünsalt.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága megbünteti Rivaldót, ha bebizonyosodik, hogy a brazil játékos szándékosan megtévesztette a bírót. Az eset után a dél-koreai Kim Jung Dzso habozás nélkül sárga lapot mutatott fel a török védőnek, akinek ez már a második figyelmeztetése volt, és így a kiállítás sorsára jutott. A FIFA ma dönt Rivaldo ügyében. Keith Cooper, a kommunikációs igazgatója szerint még tanulmányozni kell a mérkőzésről készült videofelvételeket, majd hozzátette: – Az illetékesek feladata eldönteni, hogy Rivaldo viselkedésével becsapta-e a játékvezetőt vagy sem. ĺgérem, igazságos döntés születik majd.

Megosztotta a játékosokat Rivaldo nagyjelenete, többen vélekednek úgy, hogy a dél-amerikai játékosnak is bűnhödnie kell, nem csak a labdával őt célba vevő és eltaláló Hakan Ünsalnak. A spanyol Ivan Helguera szerint Rivaldo színészkedése legalább sárga lapot ért volna: – Egyszerűen elfogadhatatlan, ha valaki visszaél azzal, hogy mekkora sztár, őt is meg kell büntetni.

Luis Enrique, az FC Barcelona középpályása védelmébe veszi klubtársát: – Rivaldót sokan csodálják. Fantasztikus gólokat lőtt. Tudomásul kell venni, hogy ilyen játékosokért mennek ki az emberek a stadionokba. Hakan Ünsal mellett persze főleg a törökök állnak ki. Néhány játékostársa állítja, hogy a brazil csatár úgy esett össze a 93. percben, mint aki agyvérzést kapott.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?