Rimaszombati vereség Poprádon

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSPoprád/Rimaszombat. Hiába vezettek a rimaszombatiak Poprádon, ráfizettek a régi betegségükre: a legnagyobb helyzetekből sem lőttek gólt, hátul viszont kétszer is hibáztak, így 2:1-re kikaptak.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Poprád/Rimaszombat. Hiába vezettek a rimaszombatiak Poprádon, ráfizettek a régi betegségükre: a legnagyobb helyzetekből sem lőttek gólt, hátul viszont kétszer is hibáztak, így 2:1-re kikaptak. Geri Gergely vezetőedző csapata ezzel lecsúszott a vonal alá, éppen az addig velük azonos pontszámmal álló poprádiak ugrottak eléjük.

„Jól játszottunk, sokkal jobbak voltunk, mint a hazaiak, de nem rúgtuk be a tiszta gólhelyzeteket – nyilatkozta lapunknak Piszár József, a gömöriek sportigazgatója. – Nekünk legalább öt lehetőségünk volt, a hazaiaknak meg csak kettő, de mindkettőt értékesítették. Ráadásul a meccset megint csak tíz emberrel fejeztük be, mert Petránt két sárga után kiállították.”

A mérkőzés ideges hangulatban ért véget, a rimaszombatiak szerint ugyanis a hazaiak győztes gólját támadószabálytalanság előzte meg. „Hladíkot ellökték, ezután kaptuk a gólt. Nagyon mérgesek voltunk” – mondta Piszár.

Geri már az első félidőben lecserélte a balhátvéd Morháčot, akit a sportigazgató keményen bírált. „Volt egy ütközése, ami után már nem tudta folytatni, de egyébként sem vagyunk megelégedve a játékával. Eddig csak egy mérkőzésen, a nagymihályiak ellen felelt meg az elvárásainknak” – fogalmazott Piszár József. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?