Rimaszombati gólínség

Ismét nem rúgott gólt a rimaszombati csapat a labdarúgó Corgoň Ligában, ezúttal hazai pályán volt meddő a gömöriek csatársora. Hetedik mérkőzését is elvesztette az Inter, s a forduló rangadóján sem bírt egymással a Dubnica és a besztercebányai Dukla, így a pozsonyi Artmedia került a táblázat élére.

Munkában a gömöriek védelme. Gólt ezúttal nem kapott a Zelenský-legénység, de – ami szomorúbb – nem is adott. Sorrendben a negyedik mérkőzésen.TASR-felvételGyengécske futballt láthatott a rimaszombati közönség a hazaiak és a Spartak előadásában, bár mindkét csapatnak égető szüksége lenne a pontokra. Gömörben nem ilyen élvonalbeli mérkőzésekről álmodtak a szurkolók, s a Trnava is látott már szebb napokat. A pályán bebizonyosodott, a két csapat táblázaton elfoglalt helyezése nem puszta véletlen. A gömöriek hiába fogadkoztak, megtörik a gólképtelenségi átkot, s mivel ellenfelük sem futballozott túl meggyőzően, a meccs végén is ugyanaz állt az eredményjelzőn, mint a kezdő sípszó előtt, azaz 0:0.

Pedig a lehetőségek adottak voltak, mindjárt az 5. percben Novák lőtt a kapu fölé. A 32. percben Hílek szép cselsorozata után Staš lőhetett, ám a védelem a helyén volt. Egy perc múlva Piszár adott remek labdát Stašnak, a nyúlánk csatár fejese azonban az egekbe szállt. A másik oldalon is akadt gólveszélyes akció, ezek közül a legnagyobb Fall fejese volt a 40. percben, Sľuka azonban a gólvonalról kivágta a kapuba tartó labdát.

Fordulás után sem változott a játék képe, mindkét kapu előtt volt néha kisebb kavarodás. A 71. percben Dojčan fejesénél már a gólvonalról mentettek a vendégek, három perccel később pedig Hloušek lövését látványos vetődéssel hárította Ilizi. A 85. percben Tomko került jó pozícióba, de a lövés elkerülte a kaput. Helyzetek tehát voltak, annak ellenére, hogy a hazai támadásokban csak ritkán lehetett felfedezni az ötlet szikráját. Pedig Zelenský edző az utolsó huszonöt percre behozta a vállsérüléséből épp csak felépült Iskrát, de talán túlzás egy még lábadozó csatártól várni a megváltást. Gól így nem született, a csapatok megosztoztak a pontokon, de egyik fél sem hagyta el elégedetten a pályát. (bt)

Az edzők látják, hol a hiba

A rimaszombati mérkőzés után mindkét edző fájlalta, hogy nem sikerült a kapuba találni. A Trnava mestere, Jozef Vukušič elmondta, ideges találkozó volt, rossz helyzetkihasználással, míg a hazaiak edzője, Peter Zelenský megállapította, hogy bár az akarás megvolt, csapata legnagyobb gyengéje, hogy immár a negyedik meccsen nem szerzett gólt. A szakvezetők tehát pontosan látják, hol a hiba – most már csak arra kell várnunk, hogy előbb-utóbb tegyenek is ellene valamit. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?