Révész Ferenc elismerése

Pozsony. Ipolysági is volt a SOV-ülésen színpadra lépő kitüntetettek között. Révész Ferenc, a helyi állami gimnázium testnevelő tanára emléklapot vehetett át az olimpiai mozgalom támogatásáért.

Pozsony. Ipolysági is volt a SOV-ülésen színpadra lépő kitüntetettek között. Révész Ferenc, a helyi állami gimnázium testnevelő tanára emléklapot vehetett át az olimpiai mozgalom támogatásáért. Utána boldogan osztotta meg velünk első gondolatait: „Olimpiai és világbajnokok, egyetemi tanárok, ismert sportvezetők mellett álltam az ünnepeltek sorában. Még soha nem éltem át ilyen belső izgalmat hozó pillanatokat. Nincs ennél nagyobb megbecsülés egy vidéki testnevelő számára. Jóleső érzés, hogy gondoltak rám is” – szórja ki magából az ízig-vérig sportember, aki tegnap – szintén testnevelő tanár nejével együtt – már a Komárno–Komárom futóversenyen tette próbára képességeit. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?