Remizett a DAC Szakolcán

<p>Először a Skalica vezetett, aztán a DAC, végül mégis 2:2-vel végződött a Skalica-DAC összecsapás a labdarúgó Fortuna Liga 10. fordulójában.</p>

A DAC szokásos kezdőcsapatából eltiltás miatt hiányzott Brašeň, sérülés miatt pedig Ľupták, így a védelem bal oldalán bemutatkozott a panamai Davis, a középpályán pedig Pambou játszott.Az újonc szakolcaiak nagyon jól kezdtek, az "öregek" összehoztak egy remek támadást, Konečný indította Gašparíkot, aki középre adott Lietavának, ő pedig laposan a hálóba lőtt - 1:0. A sárga-kékek gyorsan válaszoltak, a 14. percben a szakolcai nevelésű Štepanovský beadása után Pačinda és Szarka között pattogott a labda, végül Pačinda jobbal védhetetlenül lőtt a hálóba - 1:1. A gyors gólok után leült a játék, nemhogy helyzetet, de két valamirevaló passzt nem láttunk. A szünet előtt viszont újabb gólt szerezhetett volna a DAC, Sarr fejesét már mindenki bent látta.A második félidőt aktívan kezdte a dunaszerdahelyi csapat, igyekeztek ők irányítani a játékot. Az aktivitásnak meg is lett az eredménye, az 52. percben Štepanovský találta meg egy jó keresztlabdával Pačindát, aki a kapus alatt elrúgva a labdát fordított - 1:2. A szakolcaiakat irányító Aleš Křeček cserékkel reagált, de nem igazán tudta felrázni a csapatát. Az újonc komolyabb elképzelés nélkül előreívelgetett labdákkal operált, ami nem jelentett gondot a DAC védelmének. A hazai drukkerek is rezignáltak, akkor már csak a több mint 60 fős sárga-kék tábor hangját lehetett hallani a stadionban. Az utolsó tizenöt percre a hazaiak próbáltak rákapcsolni, a csereként beállt Ulrichnak több lehetősége is volt, és a 81. percben ki is egyenlített - 2:2. Jött a mindkét oldalról ideges végjáték, a 87. percben Pačinda jó szabadrúgását szögletre ütötte Fišan. A hazaiak több ígéretes próbálkozását a partjelző intése állította meg, a másik oldalon egy kontra végén Fišan védett. A döntetlen nem boldogította a hazaiakat, a szakolcai csapat ugyanis nem tudta megtörni az átkot, saját stadionjában továbbra sem képes győzni (eddigi egyetlen hazai győzelmét még "albérletben", Senicán aratta). A DAC két vereség után szerzett pontot, de az egy pontnál nyilván többet remélt az újonc otthonából.  Skalica - DAC 2:2 (1:1)Góllövők: Lietava (4.), Ulrich (81.) ill. Pačinda (14., 52.)Sárga lap: Lietava, Konečný, Ciprys, ill. Straka, Kwin, Sarr, Štepanovský.Játékvezető: Prešinský, 1639 néző.SKALICA: Fišan - Kurák, Pavol Majerník,  Konečný, Vaško (77. Jakubek) - Gašparík (55. Mazan), Hlinka, Bariš, Ciprys - Šebesta (59. Ulrich), Lietava.DAC: Tujvel - Štepanovský, Michalík, Kwin, Davis - Ljubicic - Sarr (78. Polievka), Straka (82. Horváth Béla), Pambou, Pačinda - Szarka.  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?