Raúl elköszönt a Real Madridtól

Madrid |

<p>Raúl González, a Real Madrid eddigi csapatkapitánya hétfőn hivatalosan is elbúcsúzott csapatától és a spanyol királyi futballklub szurkolóitól, bejelentve, hogy bár egy éve még visszavan a szerződéséből, 15 idény után távozik a fővárosiaktól.</p>

A 33 éves csatár ugyanakkor nem erősítette meg a korábbi sajtóértesüléseket, amelyek szerint a Bundesligában, a Schalke együttesénél folytatja játékoskarrierjét.
"Tárgyaltam a német klub képviselőivel, de más csapatok is érdeklődnek irántam" - hagyta nyitva a kérdést Raúl.
Az "örökös realista" labdarúgó búcsúbeszédét szurkolók előtt hétfőn, a Santiago Bernabéu Stadionban tartotta, méghozzá a klubelnök Florentino Péreznek és - ami még meglepőbb: - az új portugál vezetőedzőnek, vagyis annak a José Mourinhónak a társaságában, akinek az érkezésével vált általános vélekedés szerint végleg tarthatatlanná a helyzete a csatárnak.         
"Hosszú töprengés után született meg bennem a végleges elhatározás, hogy sok-sok év után itt befejezem, lezárom életem egy szakaszát, s másutt folytatom tovább, mert még játszani akarok. Hogy hol? Talán holnap vagy holnapután döntök a jövőmről. Ma azonban még csak a búcsúról tudok beszélni..."
A Real Madrid színeiben 228, a 102 válogatott meccsén pedig 44 alkalommal eredményes Raúl annyit azért elárult, hogy tárgyalt az Egyesült Államokban és Kínában is, de csak Németország és Anglia jöhet szóba számára érdemi lehetőségként.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?