Rang nélküli rangadó

Szenc. Közel kétezer néző volt kíváncsi a II. labdarúgóliga utolsó őszi fordulójának slágermérkőzésére, a Senec–Rimavská Sobota rangadóra. Sokat bosszankodtak a didergő szurkolók, mert gyengécske produkciót láthattak a két egykori élvonalbeli csapattól.

Szenc. Közel kétezer néző volt kíváncsi a II. labdarúgóliga utolsó őszi fordulójának slágermérkőzésére, a Senec–Rimavská Sobota rangadóra. Sokat bosszankodtak a didergő szurkolók, mert gyengécske produkciót láthattak a két egykori élvonalbeli csapattól. Az első félidőben egyik csapat sem igyekezett, így a kapusok akár az öltözőben is maradhattak volna (az első kapura lövésre a 61. percig kellett várni). A gömöriek megszállták kapujuk előterét, s minden különösebb gond nélkül hárították a házigazdák ösztönös próbálkozásait. Sőt, az első félidő hajrájában, illetve nem sokkal a szünet után könnyen vezetést szerezhettek volna a passzív vendégek, Šuhaj azonban hét perc alatt két ordító helyzetet is elpuskázott. A második játékrészben is elképzelés nélkül szövögette könnyen kiismerhető akcióit a fáradt csapat benyomását keltő szenci tizenegy, az idő múlásával egyre idegesebbé váltak a hazai futballisták, akiknek szinte semmi sem sikerült. A vendégek, ha egy kicsivel bátrabban játszanak, akár a győzelmet is megszerezhették volna. A hajrában volt egy ígéretes kontrájuk, ám a létszámfölény ellenére megtorpantak a 16-os előtt.

Peter Zelenský, a KOBA vezetőedzője – a gól nélküli eredménnyel végződött meccs után – igencsak idegesen sétálgatott az öltözőfolyosón: „Nagyon akartunk nyerni, százszázalékos hazai teljesítménynyel szerettük volna zárni az őszi idényt. Talán ezért is voltunk olyan idegesek. Sajnos, ezúttal jóval kevesebb helyzetet dolgoztunk ki, azt is el kell viszont ismerni, hogy remekül védekeztek a rimaszombatiak.”

Vladimír Rusnák, a gömöriek mestere érthetően elégedett volt: „Egy pontért jöttünk Szencre, s ezt sikerült is kiharcolnunk. Ügyes, taktikus játékunknak köszönhetően alig-alig kerültek a kapunk közelébe a házigazdák. Nagyon hiányzott a csatársorból Ivan Žiga, ő biztos, hogy összehozott volna egy gólt, habár Šuhajnak is volt két kecsegtető lehetősége. Idegtépő volt a hajrá, hiszen a trencséni bíró kilenc percet is hosszabbított...”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?