Premier League - Chelsea- és Tottenham-fölény az Év csapatában

London |

<p>Összesen nyolc labdarúgót ad az angol labdarúgó-bajnokság első két helyén álló Chelsea és Tottenham Hotspur az angol Profi Labdarúgók Szövetsége (PFA) által választott Év csapatába.</p>

A londoni együttesekből kerül ki a teljes védelem, valamint a középpálya nagy része: a listavezető Chelsea-ből és a Tottenhamből is négyen-négyen kerültek be a legjobb tizenegybe a 92 férfi, valamint nyolc női csapat voksai alapján.

A fővárosi játékosokon kívül a Manchester United, a Liverpool és az Everton ad egy-egy labdarúgót az együttesbe, melyből a legnagyobb sztárok közül hiányzik Zlatan Ibrahimovic (MU) és Alexis Sanchez (Arsenal) is, akik korábban bekerültek a szervezet Év játékosa jelöltjei közé.

Az év csapata a játékos-szakszervezet szavazatai alapján:
    ---------------------------------------------------------
David de Gea (Manchester United) - Danny Rose (Tottenham), Gary Cahill (Chelsea), David Luiz (Chelsea), Kyle Walker (Tottenham) - Sadio Mané (Liverpool), N'Golo Kanté (Chelsea), Dele Alli (Tottenham), Eden Hazard (Chelsea) - Harry Kane (Tottenham), Romelu Lukaku (Everton)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?