Pozsonyban játszik az Ajax, Zsolnán a belgrádi Partizan

Pozsony |

<p>Három szlovák csapat érdekelt a labdarúgó Európa Liga selejetezőjének mai visszavágóin: a kassaiak Rómában játszanak az AS vendégeként, a Slovan az Ajaxot, a zsolnaiak pedig a belgrádi Partizant fogadják.</p>

SLOVAN–AJAX (18.30). Nincs könnyű helyzetben a Slovan az amszterdami 0:5 után. E héten edzőcsere is történt a csapatnál: Michal Hipp foglalta el Dušan Uhrín helyét. „Nem szeretnénk megismételni az amszterdami hibákat, és olyan teljesítményt akarunk nyújtani, hogy játékunk tetsszen szurkolóinknak” – nyilatkozta Hipp, aki gondban van a csapat összeállításával, hiszen Kozák sárga lapok, Obžera sérülés miatt nem játszhat.

ŽILINA–PARTIZAN (19.30). A belgrádi 1:1 után továbbjutásra számít a zsolnai csapat. Pavol Hapal vezetőedző a legutóbbi bajnokin pihentette néhány játékosát. Perniš kapus sérült, de védeni szeretne. „Reméljük, nem fog hiányozni, és segít kiharcolni a továbbjutást” – nyilatkozta Roman Grešo, az MŠK klubmenedzsere.

AS ROMA–MFK KOŠICE (20.45). Nagy élmény lesz védenceinek a római találkozó, állítja Ján Kozák, a kassaiak vezetőedzője . „Nincs vesztenivalónk az olasz élcsapat ellen. Teljes erőbedobással játszunk, úgy, mint otthon” – nyilatkozta a szakvezető. Kassán remek meccsen 3:3-ra végződött a találkozó, ma viszont a Roma a továbbjutás toronymagas esélyese.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?