Pljuscsenko hátát műteni kell, kihagyja a világbajnokságot

Moszkva |

<p>Kihagyja a kanadai Londonban március 11-én kezdődő világbajnokságot Jevgenyij Pljuscsenko, az oroszok olimpiai és háromszoros vb-győztes műkorcsolyázója, mert meg kell műteni a hátát.</p>

Alekszej Misin, a 30 esztendős sportoló edzője a Szovjetszkij Szport című napilapnak azt mondta, tanítványát csütörtökön Izraelben operálják meg, a beavatkozás során a gerincéből az egyik elkopott porckorongot kiveszik, és műanyaggal pótolják.

    Pljuscsenko 2006-os torinói olimpián aranyérmes lett, majd négy évvel később, Vancouverben másodikként zárt. Később kijelentette, hogy a jövő évi szocsi olimpián ismét harcba száll a győzelemért, a felkészülésében azonban sorozatosan akadályozzák hátsérülései.      Az orosz versenyző a múlt heti, zágrábi Európa-bajnokságon a rövidprogram után visszalépett fájdalmai miatt. Most az edzője azt mondta, hogy a műtét utáni felépülése hosszú lesz, de a következő szezonra már gond nélkül tud majd tréningezni. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?