Petro-elsőségek a radi tornán

pingpong
Rad |

Taroltak a Petro testvérek az újraindított hagyományos asztalitenisz-tornán: tizennégy résztvevő közül egyesben Péter, míg párosban bátyjával, Andrással együtt szerezte meg az elsőséget, s vehették át kitűnő teljesítményükért a serleget a község első emberétől, Mozsár Máriától.

A fivérek már a korábbi versenyeken is bizonyították tudásukat, amit ezúttal is kamatoztattak. Kiegyensúlyozott teljesítménnyel érték el végső sikerüket. „Igen erős ellenfeleink voltak, kiegyenlített párharcok után jutottunk fel a csúcsra. Jól ismerjük egymást, egymás trükkjeit, adogatásait. Úgy gondolom, hogy a pillanatnyi forma, a nagyobb koncentráció döntött a javunkra” – nyilatkozta a párosok döntőjének megnyerése után a 28 esztendős Petro Péter. A bodrogközi településen hatéves kihagyás után rendezték meg a régió legrégibb ilyen jellegű sporteseményét, először 1996-ban indult útjára a labda a zöld asztalon, az akkori polgármester, Liska László kezdeményezésére. A jelenlegi községvezetés is kiáll a hagyomány folytatása mellett, új ötleteket is hozhat a sportélet területén, s ezzel szűkebb pátriánkon is túlléphetünk, hangoztatták az önkormányzat képviselői az eseményt követő ünnepségen. 
 

Érdekes

RADI TORNA

Egyéni: 1. Petro Péter, 2. Lőrincz Pál, 3. Pankovics Csaba; páros: 1. Petro András, Petro Péter, 2. Deák László, Pankovics Csaba, 3. Lőrincz Csaba, Lőrincz Pál. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?