Perbetei kupadiadal

Naszvad. A felnőttek összecsapásaival véget ért a Komáromi Területi Labdarúgó-szövetség teremfocitorna-sorozata. Perbetére vándorolt a győztesnek járó kupa.A kezdeti bökkenők ellenére (a csallóközaranyosiak visszaléptek) a VI. Meva Liga és a VII.

Naszvad. A felnőttek összecsapásaival véget ért a Komáromi Területi Labdarúgó-szövetség teremfocitorna-sorozata. Perbetére vándorolt a győztesnek járó kupa.

A kezdeti bökkenők ellenére (a csallóközaranyosiak visszaléptek) a VI. Meva Liga és a VII. liga legjobbjai erőtől és önbizalomtól duzzadó teljesítményt nyújtottak. Még csak a legcsekélyebb jele sem mutatkozott az unalomnak, a hét csapat minden egyes tagja önfeledten futballozott.

A tornagyőztes perbeteiek valamennyi meccsüket száz százalékra hozták, és kapusuk, Jelenčič Adrián kapujába mindössze a bátorkeszi Németh Árpádnak sikerült betalálnia. Neki is csak egy alkalommal.

„Minden gárda harcolt, és igyekezett borsot törni a vetélytársak orra alá. Bár sok volt a hiányzónk, hoztuk a kötelezőt. Az előző tornákat mintha félvállról vették volna a fiúk, most azonban a szívüket is a pályán hagyták. Az idősebbek, Marcel Gašparik, Marek Horňáček és Kovács Kornél igazi húzóemberek voltak” – értékelte a tornagyőztes teljesítményét Téglás Tibor perbetei csapatvezető.

Ritkaságszámba menő esetre bukkantunk az ezüstérmes marcelházai fakónál, ahol apa és fia egy csapatban játszott. A húszesztendős ifjabb Viderman Róbert a Šrobárová elleni viadalon egyszer betalált az ellenfél kapujába, a kapusként előre törő negyvennégy éves édesapja pedig telibe találta a kapufát.

A torna üde színfoltja volt a VII. liga bajnokesélyesének számító csicsóiak és a nagyszigetiek játéka, győzelemre törő, hatékony focijukkal megelőzték a šrobárováiakat, a nemesócsaiakat és a bátorkeszieket is.

Tornatények a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?