Pénteken rajtol a kézisek bronzcsatája

Pénteken este (19.00) a vágsellyeiek az érsekújvári csapatot fogadják a férfi-kézilabdaextraliga bronzösszecsapásának első mérkőzésén.

„Azt várom, hogy megnyerjük a bronzérmet – mondta Bozsóky Márk, az érsekújváriak edzője arra a érdésünkre, hogy mit vár a vágsellyeiek elleni összecsapástól. – December óta gyors támadásokkal próbálkozunk, ezzel akarjuk megnyerni a következő mérkőzéseket. Volt pár rosszabb eredményünk, de az, hogy idáig eljutottunk, jó hangulatot varázsolt a csapatba. Ezt akarjuk kihasználni és győzni.”

„Számunkra csalódás, hogy nem jutottunk a döntőbe, ezért mindenképpen nyerni akarunk – így Szalay Péter, a vágsellyeiek alelnöke. – Teljes gőzzel készülünk a bronzcsatára. Az újváriaknak nagyon jó csapata van, ráadásul nagyon jól ismerjük egymást, már-már baráti a viszonyunk. Ezért nagyon nehéz lesz őket legyőzni, de pontos és gyors játékkal miénk lehet a bronzérem.”

A széria az egyik fél harmadik győzelemig tart.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?