Sport

Pénteken rajtol a kézisek bronzcsatája

Pénteken este (19.00) a vágsellyeiek az érsekújvári csapatot fogadják a férfi-kézilabdaextraliga bronzösszecsapásának első mérkőzésén.
Mészáros György

2019. május 16. 20:00

„Azt várom, hogy megnyerjük a bronzérmet – mondta Bozsóky Márk, az érsekújváriak edzője arra a érdésünkre, hogy mit vár a vágsellyeiek elleni összecsapástól. – December óta gyors támadásokkal próbálkozunk, ezzel akarjuk megnyerni a következő mérkőzéseket. Volt pár rosszabb eredményünk, de az, hogy idáig eljutottunk, jó hangulatot varázsolt a csapatba. Ezt akarjuk kihasználni és győzni.”

„Számunkra csalódás, hogy nem jutottunk a döntőbe, ezért mindenképpen nyerni akarunk – így Szalay Péter, a vágsellyeiek alelnöke. – Teljes gőzzel készülünk a bronzcsatára. Az újváriaknak nagyon jó csapata van, ráadásul nagyon jól ismerjük egymást, már-már baráti a viszonyunk. Ezért nagyon nehéz lesz őket legyőzni, de pontos és gyors játékkal miénk lehet a bronzérem.”

A széria az egyik fél harmadik győzelemig tart.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A lakosság 63 százaléka fizeti be minden számláját időben

Húsz év után újra Pozsonyban

GALÉRIA: Kikapott a DAC Rózsahegyen

Új választások kiírását javasolta az osztrák kancellár

A Magyar Fórum módosítaná az alkotmány preambulumát

Tragédia: halálra gázoltak egy kerékpárost

Legfrissebb galériák
Olvasta már?