Patonyföldi rangadó

Dióspatony/Felsőpatony. Paradox módon holnap délután Cséfai Tibor, a dióspatonyiak (O. Potôň) trénere éppen szülőfaluja, Felsőpatony csapata ellen vezeti csatába tanítványait a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjának patonyföldi rangadóján.

Dióspatony/Felsőpatony. Paradox módon holnap délután Cséfai Tibor, a dióspatonyiak (O. Potôň) trénere éppen szülőfaluja, Felsőpatony csapata ellen vezeti csatába tanítványait a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjának patonyföldi rangadóján. „Felsőpatonyi futballistaként már gyermekkorban belekóstoltam a késhegyre menő szomszédrangadókba, melyeknek különös varázsuk van. Még napjainkban is, holott a két csapatban már fogytán vannak a tősgyökeres patonyiak. A vendégeknél több fővárosi fiú focizik, nálunk pedig a DAC-kerettagok is csatasorba állnak” – vezetett be minket a párharc kulisszatitkaiba a hazaiak szakvezetője. „Szerencsés helyzetben vagyok, tudom, kire kell a vendégcsapat tagjai közül a leginkább odafigyelni. Méhes Matyi, egykori dunaszerdahelyi játékostársam, hálószaggató lövéseivel sok borsot törhet Póda Feri orra alá. Miklós Attila ügyesen szervezi a játékot, gólpasszaiból gyakran profitálnak a csatárok. Sok nézőre, izgalmas, színvonalas összecsapásra, hazai győzelemre számítok” – latolgatta a presztízscsata esélyeit a vendéglátók edzője. Szamaránszky Imre, a felsőpatonyiak klubelnöke arra számít, hogy a II. ligás DAC bővebb keretének több játékosa is szóhoz jut majd a hazaiak mezében. „Amennyiben a mieink megismétlik a Nagycétényben (V. Cetín) nyújtott teljesítményüket, akkor szoros eredményre van kilátás. Sok múlik majd a játékvezet#kön is... Célunk a tisztes helytállás” – fejezte be latolgatását a tisztségviselő. A mérkőzés Blaháč játékvezető sípjelére 16 órakor kezdődik. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?