PALÁNKON INNEN – PALÁNKON TÚL

A világbajnokság álomcsapatában három szlovák játékos kapott helyet. Az All Stars-együttes: Makszim Szokolov (orosz)– Richard Lintner (szlovák), Thomas Rhodin (svéd)–Miroslav Šatan (szlovák),Niklas Hagman (finn), Peter Bondra (szlovák).

A világbajnokság álomcsapatában három szlovák játékos kapott helyet. Az All Stars-együttes: Makszim Szokolov (orosz)– Richard Lintner (szlovák), Thomas Rhodin (svéd)–Miroslav Šatan (szlovák),Niklas Hagman (finn), Peter Bondra (szlovák). A torna leghasznosabb játékosává a szlovák válogatott csapatkapitányát, Miroslav Šatant választották.

A Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) kihirdette a posztonként legjobbnak tartott játékosokat, a kapusok között az orosz Makszim Szokolov, a hátvédeknél a svéd Daniel Tjärnqvist, a csatárok mezőnyében pedig a finn Niklas Hagman vitte el a pálmát.

A mesterlövészek sorrendje: Peter Bondra 7, Marcel Rodman (szlovén) 6, Dieter Kalt (osztrák), Miroslav Šatan, Niklas Hagman (finn), Kristian Huselius, Ulf Dahlen (svédek) 5-5 gól.

A kanadai pontverseny végeredménye: Miroslav Šatan 13 pont (5 gól + 8 gólpassz), Kristian Huselius (svéd) 11 (5 + 6), Peter Bondra (9 (7 + 2), Jaromír Jágr (cseh), Richard Lintner 8-8 (4 + 4), Timo Pärssinen (finn) 8 (3 + 5), Jan Benda (német) 8 (1 + 7).

Szombaton a szlovák tippirodák alaposan csökkentették a Filc-legénység győzelmére kiírt nyerési (odds-)szorzószámot, ugyanis a szurkolók nagy része, több helyen a tippelők 90 százaléka(!) biztosra vette Pálffyék sikerét. De nemcsak Szlovákiában favorizálták Bondráékat, hanem az egész világon. (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?