Overdose ismét Alagon

Budapest |

<p>Overdose ismét megszokott alagi istállójában tartózkodik - tájékoztatott a magyar csodaló hazatértéről szombaton a PannoniaOverdose.hu.</p>

A honlap tudtul adta még, hogy az ötéves csődör versenyzésre való felkészítése néhány napig vagy hétig itthon folytatódik. A szűkszavú közlés szerint "a menedzsment nagyon örülne, ha mindez csöndben és nyugalomban telne".
Overdose április első vasárnapján egy év szünet után lépett újra a versenypályára, Berlinben, igaz, még versenyen kívül: az eddigi pályafutása során 12 versenyt nyert lovat a szezon kezdetét jelentő húsvétvasárnapi viadal előtt a német közönségnek mutatták be a Hoppegarten lóversenypályán hatalmas érdeklődés közepette. A csődört - amely első versenyeit súlyos betegsége előtt Németországban nyerte - több ezer német lóversenyrajongó tapssal üdvözölte. 
Mikóczy Zoltán, a magyar csodaló tulajdonosa az MTI-nek adott akkori nyilatkozatában megerősítette: minden remény megvan arra, hogy Overdose ismét versenyezhet. Szavai szerint felkészítése az eredeti ütemtervnek megfelelően halad, és a ló tulajdonképpen gyógyultnak tekinthető.
Overdose tavaly áprilisban savós patairha-gyulladásban betegedett meg. A tulajdonos, az orvosok, a tréner és a gondozó először az életéért küzdöttek, utána azért, hogy ne maradjon sánta, most pedig azért tesznek meg minden erőfeszítést, hogy ismét versenyezhessen. Overdose rehabilitációja január második hete óta tartott.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?