Övé lesz az Aranylabda?

Torino. Pavel Nedvěd, a Juventus világklasszis labdarúgója a Klub Világ Kupán akar vigasztalódni, amiért sárga lapjai miatt nem léphet pályára a szerdai, AC Milan elleni Bajnokok Ligája-döntőben. – Az volt a legnagyobb álmom, hogy játsszak a manchesteri fináléban, de ez már nem teljesülhet.

Torino. Pavel Nedvěd, a Juventus világklasszis labdarúgója a Klub Világ Kupán akar vigasztalódni, amiért sárga lapjai miatt nem léphet pályára a szerdai, AC Milan elleni Bajnokok Ligája-döntőben. – Az volt a legnagyobb álmom, hogy játsszak a manchesteri fináléban, de ez már nem teljesülhet. Viszont Japánban mindenkinek megmutatom mire vagyok képes – mondta a cseh középpályás.

A Klub Világ Kupáért hagyományosan a Libertadores Kupa-győztes és a BL-győztes együttes mérkőzik meg egymással, így Nedvěd csak akkor szerepelhet az ázsiai szigetországban, ha társai nélküle is legyőzik a milánóiakat.

A 30 éves csillag egyébként úgy véli, igazságtalanul kapott sárga lapot a Real Madrid elleni elődöntő visszavágóján: – Nem érdemeltem meg. Az egész találkozón talán az volt az egyetlen szabálytalanságom. Szerintem egy kicsit mérlegelnie kellett volna Urs Meier játékvezetőnek.

Nedvěd viszont nagyon örül annak, hogy sokan őt tartják az Aranylabda legfőbb várományosának, s óriási elégtétel lenne számára, ha megkapná a díjat.

Merk fújja a BL-döntőt

A német Markus Merk vezeti szerdán a manchesteri labdarúgó BL-döntőt a Juventus és az AC Milan között. A kaiserslauterni fogorvos tizenöt éve szabadsága terhére Indiában gyakorolja hivatását. Utoljára Helmut Krug személyében 1998-ban bíráskodott német játékvezető az elitkategória fináléjában. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?