Ötvenévesen is futballozni fog a japán válogatott korábbi csatára

Numazu |

<p>A japán válogatott korábbi kiváló csatára, Nakajama Maszasi 50 évesen is futballozni fog, ugyanis vasárnap szerződést hosszabbított a harmadosztályú Azul Claro Numazu együttesével.</p>

"Minden erőmmel azon leszek, hogy a csapat sikeresen teljesítse a kihívást" - nyilatkozta a 49 esztendős csatár, aki arra utalt, hogy az Azul Claro Numazu újonc a harmadik vonalban.

Nakajama 1990 és 2003 között 53 mérkőzésen 21 gólt szerzett a japán válogatottban, amellyel részt vett az 1998-as és a 2002-es világbajnokságon is. Pályafutása legemlékezetesebb éve az 1998-as volt, amikor hazája élvonalában a legértékesebb játékosnak választották, gólkirály és az év legjobb labdarúgója lett, a nemzeti együttesben pedig betalált a világbajnoki pótselejtezőn, majd a franciaországi torna egyik csoportmeccsén is.

A csatár 2012 után három évet teljesen kihagyott térdsérülése miatt, tavaly mégis visszatért a pályára, mert a folyamatos edzés és rehabilitáció hatására jelentősen javult az állapota.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?