Otthon százszázalékos csallóközaranyosiak

Csallóközaranyos/Naszvad |

<div>Egygólos hazai győzelemmel (19:18) zárult a listavezető naszvadi/ímelyi csapat csallóközaranyosi vendégjátéka a női I. kézilabdaliga 7. fordulójában. Izgalmakban bővelkedő, igazi dél-szlovákiai rangadót láthatott a Kóczán Mór Sportcsarnok színültig megtelt lelátója.</div><div>&nbsp;</div>

„Úgy érzem, uraltuk a játékot, bár a szoros eredmény másra enged következtetni – jegyezte meg a mérkőzés kapcsán Pint János csallóközaranyosi klubelnök. – A vendégek a 38. percben vezettek utoljára 12:11-re. Ezután zsinórban öt gólt dobtunk, elhúztunk 16:12-re, s innen már nem engedtük ki a kezünkből a győzelmet. Lányaink jobban bírták fizikailag a mérkőzést. Pedig csak kilenc mezőnyjátékossal álltunk ki, Szabó Mónika már az első félidőben, Szabó Julianna a másodikban kapott piros lapot, így valójában hét mezőnyjátékossal fejeztük be a bajnokit. Tehát kevesen is voltunk, több volt a kiállított emberünk is, mégis sikerült nyernünk. Kiemelném a fergeteges kapusteljesítményeket, részünkről Balla Ilona varázsolt a kapuban. Nagyra értékeljük sikerünket, s ugyanezt mondhatom el a szurkolóinkról is. Buzdításuk és a meccs utáni taps is azt jelzi, hogy tényleg jó csapatot sikerült megverni. Remélem, a siker lendületet ad a lányoknak. Itthon eddig százszázalékosak, de már idegenből is illene pontokat hozni, hogy a középmezőnyben lehessünk a nagyon szoros mezőnyben.” Naszvadi szempontból másképp nézett ki a vereség, ami egyben az első hely elvesztését jelentette. „Nem az aranyosiak vertek meg bennünket, hanem azzal kaptunk ki, hogy eladtunk kilenc–tíz labdát, s minimum egy tucatnyi ziccerünk maradt ki – sajnálkozott Miskovics György, a vendégek edzője. – A nagy hibaszázalék rányomta bélyegét a játékosokra, kapkodtak, idegesek voltak. De még így is tartottuk a lépést. Aztán a második félidő nyolcadik percétől homokszem került a gépezetbe, és nem tudtunk már nagyon gólokat dobni. A lázas Fujasová, a vágsellyei klubjába visszahívott Klučková és a sérült Ožvaldová nélkül szárnyaszegett csapat benyomását keltettük. Nem ízlik nekünk a kemény védekezés. Majdnem minden ellenünk volt, de a lányok az utolsó pillanatig küzdöttek, igyekeztek pótolni a hiányzókat. A védekezés dominált, ezért esett kevés gól. Szárnyak nélkül nehéz repülni, gyors szélsőink pedig ezúttal nem játszottak.” Legközelebb a csallóközaranyosiak szombaton (17.30) a Bánovce vendégei lesznek, a naszvadiak pedig vasárnap (18.00) a szeredieket fogadják. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?