Ott folytatná a DAC, ahol a zsolnaiak ellen abbahagyta

dac

Ma 17.30-tól az aranyosmarótiak otthonában próbálja meg megtartani múlt héten szerzett lendületét a DAC labdarúgócsapata a Fortuna Ligában.

A dunaszerdahelyiek gyakran adósak maradtak a jó játékkal a Fortuna Liga aktuális szezonjában, de a múlt vasárnapi, zsolnaiak elleni hazai bajnokin igazi örömfocit mutattak be, 5000 néző előtt 5:2-es győzelmet arattak egy nagyon élvezetes mérkőzésen. A sikert talán csak Miroslav Káčer sérülése árnyékolta be, akinek a következő néhány hetet egészen biztosan ki kell hagynia szalagsérülés miatt. Jó hír viszont, hogy egyre rövidebb a sérültek listája és a régóta hiányzó Balic és Davis is egyre közelebb áll a visszatéréshez.

Az aranyosmarótiak jelenleg a tabella utolsó előtti helyén állnak. A legutóbbi fordulóban 2:0-ra győzni tudtak Szakolcán új vezetőedzőjük, Ivan Galád bemutatkozásán. Eddigi hat hazai találkozójukból csak egyet (a trencséniek ellenit) tudtak megnyerni a szezonban, játékstílusukról pedig árulkodó lehet, hogy begyűjtött sárga lapok tekintetében az élen állnak a Fortuna Ligában.

A két csapat az idei szezon elején a MOL Arénában találkozott egymással, akkor a DAC 3:0-ra győzni tudott Veselovský, Krstovic és a hosszú sérülése után először betaláló Kalmár góljaival. A DAC és a ViOn idei februári összecsapása ugyanakkor óvatosságra intheti a sárga-kékeket, mivel akkor 2:0-ra kikaptak Aranyosmaróton.

A mérkőzést Michal Smolák vezeti és a Nova Sport 1 élőben közvetíti. Győzelem esetén a DAC (ideiglenesen) pontszámban beérheti a tabella második helyén álló nagyszombatiakat. „Bízunk benne, hogy nemcsak eredményességben, hanem a teljesítményünkkel is megismételjük a legutóbbi összecsapáson történteket” – fogalmazott Adrián Guľa vezetőedző a DAC honlapjának.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?