Ötödik edzőváltás az I. ligában

Puhó. Ahogy az várható volt, a menesztett Jozef Šuran helyett a cseh František Komňacký lett az I. ligás Matador Púchov labdarúgócsapatának új trénere. Jozef Šuran öt és fél évig irányította a puhóiakat.
František Komňacký, a Žilina volt trénere másfél évre kötelezte el magát a klubhoz.

Puhó. Ahogy az várható volt, a menesztett Jozef Šuran helyett a cseh František Komňacký lett az I. ligás Matador Púchov labdarúgócsapatának új trénere. Jozef Šuran öt és fél évig irányította a puhóiakat.

František Komňacký, a Žilina volt trénere másfél évre kötelezte el magát a klubhoz. Ebben a bajnoki idényben ez az ötödik edzőcsere az I. ligában. A 6. forduló után a cseh Leoš Kalvodát éppen František Komňacký váltotta a Žilina kispadján. Nem sokkal később két tréner is kénytelen volt felállni a kispadról, mégpedig Róbert Paldan (Trenčín) és Vladimír Rusnák (Ružomberok). Az előbbit Anton Dragúň, Rusnákot pedig Erik Bogdanovský váltotta a kispadon. Komňacký a szezon végéig maradt Zsolnán, december végén a vezetőség a másodedző, Jaroslav Rybárt nevezte ki vezetőedzőnek, segítője Vladimír Goffa lett, aki idő előtt fejezte be ténykedését Rimaszombatban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?