Őrségváltás a bősi futballban

<p>Bős. Helyi nagyvállalat vette át novemberben a bősi futball irányítását. Ennek következtében edzőcsere történt a régióbajnokságban szereplő csapatnál: Szaban Tibort Ľubomír Luhový váltotta. A játékoskeret egyelőre együtt maradt, holnap Pozsonyban játszanak felkészülési meccset a csallóköziek.</p>

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Hónapokig előkészített váltásra mondott igent a település önkormányzata. A klub új tulajdonosa, ifj. Csörgő György hosszú távú megállapodást kötött a képviselő-testülettel, s az általa irányított klubvezetés komoly elképzelésekkel kezdte meg munkáját. Tervei között stadionfelújítás, az utánpótlás-nevelés felkarolása, műfüves pálya és minden igényt kielégítő sportcsarnok felépítése is szerepel. Méltóképpen akarják megünnepelni jövő nyáron a helyi labdarúgó-szakosztály megalapításának 90. évfordulóját.

Az első változás a nyugat-szlovákiai régióbajnokságban játszó felnőttcsapatnál állt be. A nyáron kispadra ült Szaban Tibor helyett a klubvezetés Ľubomír Luhovýt nevezte ki vezetőedzőnek. Elnök, főtámogató ifj. Csörgő György, a nagyvállalat tulajdonosa lett. Alelnök id. Csörgő György, tiszteletbeli elnök: Fenes Iván polgármester. Sportigazgatónak a pozsonyi Inter volt játékosát, Peter Cinegét nevezték ki, klubtitkár pedig Kováts Barnabás lett. A változásokról Kovács Zsolt menedzser tájékoztatta lapunkat.

„A játékoskeret egyelőre együtt maradt. Nem küldünk el senkit, valamennyi labdarúgó egyenlő eséllyel pályázhat a csapatba kerülésre – mondta a menedzser. – Csapatunk OFK-Russel Gabčíkovo néven folytatja a bajnokságot. Komoly erősítésekre is lehet számítani, de neveket egyelőre nem árulok el. Továbbá szeretnénk ide csábítani a környékbeli tehetségeket, és saját játékosainkat is hazahívjuk. Csak rajtuk múlik, hogy jönnek-e.”

A tulajdonosváltás után se vonult pihenőre a bősi focicsapat. Holnap (18.30) előkészületi meccset játszik a pozsonyi Slovan műfüves pályáján. Ellenfele az osztrák Parndorf lesz. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?