Orosz szakaszsiker, Froome növelte előnyét

<p>Ilnur Zakarin nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny 17. szakaszát, melyen a címvédő brit Chris Froome növelte előnyét összetettben.</p>

A Bern és Finhaut Émosson közötti 184 kilométeres, hegyi befutóval zárult szerdai etapon az orosz versenyző az utolsó kilométereken rázta le a később másodikként befutó Jarlinson Pantanót és a harmadikként záró Rafal Majkát.    Az éllovas, a szerdai szakaszon a 11. helyen - közel nyolc perc hátránnyal - célba érkező Froome sikeresen reagált Richie Porte támadására az utolsó kilométeren, eközben elszakadt közvetlen ellenfeleitől, ezzel tovább növelte előnyét. Eredmények:    17. szakasz, Bern-Finhaut Émosson, 184 km: 1. Ilnur Zakarin (orosz, Katyusa) 4:36:33 óra2. Jarlinson Pantano (kolumbiai, IAM Cycling) 55 másodperc hátrány3. Rafal Majka (lengyel, Tinkoff) 1:26 perc hátrány Az összetett élcsoportja:1. Chris Froome (brit, Sky) 77:25:10 óra2. Bauke Mollema (holland, Trek) 2:27 perc hátrány3. Adam Yates (brit, Orica) 2:53 p h.4. Nairo Quintana (kolumbiai, Movistar) 3:27 p h. A vasárnapig tartó viadalon csütörtökön a Sallanches és Megeve közötti 17 kilométeres egyéni hegyi időfutam vár a mezőnyre.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?