Örömhír Fógeléknél

Ipolyság/Tardoskedd/Alsószeli. Tippversenyünk legeredményesebb versenyzője a tardoskeddi Roskó Róbert, aki édesapja, Mihály nevében beküldött szelvényeivel végzett az élen. Tavasszal az ipolysági Fógel család is remekül tippelt, két díj is az övék lett. A harmadik ajándék, a fényképezőgép Alsószelin talált gazdára.

Ipolyság/Tardoskedd/Alsószeli. Tippversenyünk legeredményesebb versenyzője a tardoskeddi Roskó Róbert, aki édesapja, Mihály nevében beküldött szelvényeivel végzett az élen. Tavasszal az ipolysági Fógel család is remekül tippelt, két díj is az övék lett. A harmadik ajándék, a fényképezőgép Alsószelin talált gazdára.

Megvan a főnyeremény!

„Amikor tegnap megvettem a lapot, és megláttam, hogy csak két pontot szereztem, azt hittem, elúszott a főnyeremény – elevenítette fel érzéseit Roskó Róbert. – Még nem gondolkodtam azon, hova utazom. A munkatársaim már előre gratulálni akartak, de én leintettem őket, hiszen még élénken élt az emlékezetemben az őszi eset, mikor is az utolsó körben csúsztam le a dobogóról. A tavaszi díjról már lélekben lemondtam, csodálkozom, hogy nem előztek meg többen. Úgy látszik, a hajrában mások sem tudtak mit kezdeni a meglepő eredményekkel” – mondta tippversenyünk fődíjasa.

Nem akarták elhinni

Fógelék rendszeres versenyzőink közé tartoztak, aki fordulónként tíz-tizenkét szelvénnyel is játszottak. Végül két sikernek, a legjobb tavaszi tippelőnek és a legjobb hölgyversenyzőnek járó díjat is kiérdemelték. „Szinte el sem akarom hinni, hogy nyertünk – árulja el a családfő, Fógel János, akit munkahelyén kaptunk telefonvégre. – A feleségem nevében sikerült nyerni, de a szelvények összeállításában az egész család kivette a részét. Bevallom, nem számítottam erre az eredményre, mivel az utolsó fordulóban nem szerepeltünk valami fényesen. Feleségemmel valószínű-leg a gyerekek közlik majd elsőként a jó hírt. A televíziónak és a szobakerékpárnak is nagy hasznát vesszük. Eddig még nem volt szerencsénk hasonló játékokban, először sikerült tehát komolyabb ajándékot nyernünk” – tette hozzá a családfő, aki sokáig el sem akarta hinni az örömhírt.

Nem várt ajándék

A tavaszi élmezőny hihetetlenül szorosra kerekedett, az alsószeli Nagy Attilát meg is lepte, hogy felléphetett a képzeletbeli dobogóra, és harmadik lett. „Legjobban az idény közepe felé ment a tippelés, amikor a csapatok is a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt szokták nyújtani. A vége felé sok a meglepetés, mint az utolsó játékkörben is láthattuk. A harmadik helynek is nagyon örülök, az eredmények láttán nem nagyon bíztam a díjazott helyezésben. Fényképezőgép már van a családban, de az újnak is megtaláljuk a helyét” – mondta fiatal versenyzőnk, aki úgy gondolja, elsősorban a góltotónak köszönhetően végzett a legjobbak között. (sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?