Óriási részvétel várható Dunatőkésen

tarisznya.dijugrat
Dunatőkés |

Ismét rátaláltak a lovasok a Tőkési kupa díjugrató versenyre. Vasárnapi 29. felvonása (tervezett kezdés: 14.00) sok izgalmat ígér az akadályokkal teli lovassport szerelmeseinek a dunatőkési Czajlik-ranch korszerű pályáján.

„Óriási részvétel várható, hiszen az előzetes jelentkezések alapján 50 lovat neveztek. Tizenöt éve nem volt ilyen nagy érdeklődés hagyományos versenyünk iránt. Előfordulhat, hogy emiatt egy órával korábban, már 13 órakor kezdünk, hogy estig beleférjünk a programba. Ha szombaton az előrejelzett eső meglocsolja a pályát, jobb állapotba kerülhet a vasárnapi versenyre” – tájékoztatta lapunkat Czajlik Zsuzsanna, a kupa szóvivője.

Öt versenyszám vár a mezőnyre, különböző nehézségi fokozattal. A 80 cm-s akadályok fölött az MLSZ díjáért ülnek nyeregbe a lovasok, a GPS Kontroll díja a 100, az Abanderáda díja a 110, a Tőkési kupa a 120 centis akadályok fölött zajlik. A végére marad már hagyományosan a mini-maxi kitartásos verseny az Igazgatói kupáért. Az nyeri, aki a legmagasabb akadályon jut át lovával. Az esti ráadás pedig idén a Lúdas Matyi lesz a Felvidéki Nemzeti Lovasszínház előadásában.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?