Önbizalomért Ciprusra

Budapest. Egy játékossal, Juhár Tamással indul útra vasárnap Ciprusra, a bolgárok elleni mérkőzésre a magyar labdarúgó-válogatott, a többi focista vagy út közben, Bécsben csatlakozik a csapathoz, vagy klubjával (az MTK-val, az FTC-vel vagy a ZTE-vel) éppen Cipruson edzőtáborozik.

Budapest. Egy játékossal, Juhár Tamással indul útra vasárnap Ciprusra, a bolgárok elleni mérkőzésre a magyar labdarúgó-válogatott, a többi focista vagy út közben, Bécsben csatlakozik a csapathoz, vagy klubjával (az MTK-val, az FTC-vel vagy a ZTE-vel) éppen Cipruson edzőtáborozik. A lengyelek elleni, március 29-ei Eb-selejtezőre készülő együttes jövő szerdán Larnacán találkozik Bulgária legjobbjaival, ahogy Gellei Imre szövetségi kapitány fogalmazott: nagyon komoly felkészülési mérkőzésen.

„Közhely, hogy minden eredmény valami miatt fontos – mondta a kapitány –, s gondolom, a bolgároknak legalább annyira fontos a jó eredmény az évnyitó meccsen, mint nekünk. Mi elsősorban önmagunkat mérjük le, megnézzük, tudunk-e olyan játékot és eredményt produkálni, ami reményt adhat a tétmeccsekre. És önbizalmat. Mert egyáltalán nem mindegy, milyen hittel futunk ki március 29-én Chorzówban.”

A kapitány azzal folytatta, hogy bár alig néhány bolgár játékost ismer, tudja, remek csapat Bulgária válogatottja, s nem érdemtelenül vezeti csoportját az Eb-selejtezőben. Tizennégy légiós van a bolgár keretben, és szinte valamennyiük márkás csapatban futballozik. Egyébként játékerőben és stílusban közel áll a csapat a lengyel válogatotthoz, ezért is választották most ellenfélnek. „Régen játszottunk ellene – folytatta Gellei –, s úgy hiszem, számukra is presztízsmeccs lesz. Ami pedig bennünket illet, azzal együtt, hogy az utolsó öt találkozón nem kaptunk ki, fel kell magunkat ismét építeni.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?