ŐK MONDTÁK

BRUCE ARENA, az amerikai válogatott szövetségi kapitánya: „Büszke vagyok játékosaimra, akik ezt a napot az amerikai labdarúgás ünnepnapjává tették. Pedig roppant nehezen dolgozták fel a lengyelek elleni pénteki vereséget, de végül sikerült.

BRUCE ARENA, az amerikai válogatott szövetségi kapitánya: „Büszke vagyok játékosaimra, akik ezt a napot az amerikai labdarúgás ünnepnapjává tették. Pedig roppant nehezen dolgozták fel a lengyelek elleni pénteki vereséget, de végül sikerült. A fizikai felkészítés sem volt könnyű, a fiúk azonban ismét száz százalékot nyújtottak. Pénteken nehéz meccset várok a németek ellen, de most már semmi sem lehetetlen. Biztos vagyok abban, hogy játékosaim mindent megtesznek a sikerért.”

JAVIER AGUIRRE, a mexikói együttes vezetőedzője: „Balszerencsénk volt, ráadásul a játékvezető is hibázott. A második félidőben, 1:0-ás állásnál kezezés miatt 11-est kellett volna ítélnie csapatom javára. Nem volt szerencsénk ezen a mérkőzésen, mindig a legrosszabb pillanatokban kaptunk gólt. Utána mindig megváltozott a helyzet, s nekünk változtatni kellett a játékstílusunkon. Ráadásul a bíró több ítéletében tévedett, és visszafogta nyomásunkat. A stadionban mindenki látta a tizenhatoson belüli amerikai kezezést, csupán a játékvezető nem.”

LUIS FELIPE SCOLARI, a brazil válogatott szövetségi kapitánya: „Tudtuk, hogy a belgák veszélyesek, rengeteget futnak és keményen harcolnak minden labdáért. Edmilson beállítása döntő húzásnak bizonyult. Mindnyájan tartottunk a mérkőzéstől, korábban már mondtam, hogy csapatom tud harcolni és ezt Belgium ellen bebizonyította. Ha lehet, a negyeddöntőben Anglia még komolyabb ellenfél lesz.”

ROBERT WASEIGE, a belga válogatott vezető edzője: „Úgy gondolom, az első félidőben Wilmots gólja szabályos körülmények között esett. Ha azt megadja a bíró, akkor óriási meglepetést okozhattunk volna. Ilyen a futball, többször is feltörtük a brazilok védelmét, de volt egy szenzációs Rivaldójuk.

RONALDO, a brazil válogatott legeredményesebb játékosa: „Csodálatos látvány volt a sárga színben úszó lelátó. Csak ezután kezdődik a világbajnokság. Mindegyik mérkőzés olyan, mint a döntő, ezért rendre a legközelebbi ellenfélre, nekünk Angliára kell összpontosítanunk. Párharcunk akár egy nagy döntővel is felér. Addig fogunk várni a mérkőzés döntő pillanatára, amíg el nem érkezik. Meglepetés, hogy csak az utolsó percben következik be.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?