ŐK MONDTÁK

ADEGBOYE ONIGBINDE, a nigériai válogatott szövetségi kapitánya: „Sikeres volt az együttes átalakítása, a négy új játékos biztatóan szerepelt, főleg a mindössze 17 éves Femi Opabunmi. Ha folytatjuk a csapatépítést, akkor hamarosan senki sem állíthat meg bennünket.

ADEGBOYE ONIGBINDE, a nigériai válogatott szövetségi kapitánya: „Sikeres volt az együttes átalakítása, a négy új játékos biztatóan szerepelt, főleg a mindössze 17 éves Femi Opabunmi. Ha folytatjuk a csapatépítést, akkor hamarosan senki sem állíthat meg bennünket.”

SVEN-GÖRAN ERIKSSON, az angol együttes svéd vezetőedzője: „A csapatom teremtett több lehetőséget, de sajnos a helyzeteket nem tudtuk kihasználni. Remélem, hogy szombatra tartalékoltak a játékosaim, s a dánok ellen eredményesek lesznek.”

LARS LAGERBACK, a svéd válogatott szövetségi edzője: „Fantasztikus, hogy első helyen jutottunk tovább az úgynevezett halálcsoportból”. Különleges játékosokkal rendelkezünk, olyanokkal, akik egymásért küzdenek. Tudtuk, hogy masszívan kell védekeznünk és úgy is tettünk. Tény, hogy egy kis szerencse is kellett a sikerhez, de megérdemeltük a továbbjutást.”

ANDERS SVENSSON, a továbbjutást érő svéd gól szerzője: „Pályafutásom legcsodálatosabb pillanata volt az, amikor a labda a hálóba került. Szinte eszemet vesztettem az örömtől.”

MARCELO BIELSA, az argentin válogatott szövetségi kapitánya: „Rendkívül csalódott és szomorú vagyok. A végső győzelemre is esélyesként érkeztünk a vb-re, de nem tudtuk igazolni a jó hírünket.”

JOSE ANTONIO CAMACHO spanyol szövetségi kapitány: „Nem volt mindegy, hogy az első vagy a második helyet szerezzük-e meg a csoportban. Az élen végeztünk, így több időnk marad a pihenésre. Nyolcaddöntőbeli ellenfelünknek, ĺrországnak erős csapata van, még egy mérkőzést sem vesztett, de természetesen továbbjutást remélek.”

JOMO SONO, a dél-afrikai válogatott vezetőedzője: „Csapatom a legjobb tudása szerint játszott, s véleményem szerint remek teljesítményt nyújtott. Paraguay azonban nyert Szlovénia ellen, ezután csak annyit mondhatok: ez van...”

CESARE MALDINI, a paraguayi gárda olasz mestere: „Színvonalas, jó meccsen győztük le a szlovén együttest, amely alaposan ránk ijeszetett az első 45 percben. Fordulás után rákapcsoltunk, s a csapat valamennyi tagja önmagát múlta felül. Az előző meccseken hadilábon álltunk a szerencsével, most viszont Fortuna kegyeibe fogadott. A nyolcaddöntőben a németek ellen mérkőzünk, s tisztában vagyunk azzal, hogy nem mi vagyunk a favoritok. Jól felkészülünk erre az összecsapásra is.”

JOSE LUIS CHILAVERT, a paraguayiak kapusa: Büszke vagyok arra, hogy továbbjutottunk, és természetesen köszönjük a spanyoloknak, hogy legyőzték a dél-afrikaiakat. Kíváncsian várom a németek elleni találkozót, itt aztán majd eldől, mire is képes a jelenlegi válogatottunk.” (MTI, SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?