Új énekese van a Linkin Parknak

képké

A Dead Sara nevű rockzenekarból érkező Emily Armstrong lesz a Linkin Park új énekese. Az amerikai rockbanda egy turnét és egy albumot is beharangozott, az elsőt énekesük, Chester Bennington 2017-es halála óta. 

Mindez csütörtökön, egy élő fellépés keretén belül hangzott el, ahol az is kiderült, hogy Colin Brittain dalszerző-producer dobosként csatlakozik a csapathoz. Az új album címe From Zero lesz, ami magyarul annyit tesz: „nulláról”. Mike Shinoda, a banda rappervokalistája arról beszélt, a cím a kezdetekre utal, arra az időszakra, amikor az együttes Xero néven indult. 

Az új lemezről be is mutatták a The Emptiness Machine című dalt, mely már a YouTube-on is elérhető. Shinoda szerint a The Emptiness Machine „magában hordozza a Linkin Park DNS-ét”. A zenész azt is elmondta, hogy a zenekar „igazán erősnek érzi magát ezzel az új felállással és a vibráló és energikus új zenével”, amit együtt hoznak létre. A lemez november 15-én érkezik, a csapat első nagylemeze lesz a One More Light óta, amely két hónappal Bennington halála előtt jelent meg. 

A csapatot alkotó Mike Shinoda, Brad Delson, Phoenix és Joe Hahn egy sajtóközleményben árulták el, hogy „az elmúlt években elkezdtek újra találkozni”, számos zenésszel dolgoztak együtt, végül „különleges kapcsolat jött létre Armstonggal és Brittainnel”. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?