ŐK MONDTÁK

LARS LAGERBACK, a svéd válogatott szövetségi edzője: „Kemény mérkőzésen megérdemelt győzelmet arattunk. Veszélyesen támadtak a nigériaiak, de mi alakítottunk ki több helyzetet. A szokásosnál nyíltabban játszottunk, ez sem okozott azonban gondot. Örülök annak, hogy a sokat dolgozó Henrik Larsson két gólt rúgott.

LARS LAGERBACK, a svéd válogatott szövetségi edzője: „Kemény mérkőzésen megérdemelt győzelmet arattunk. Veszélyesen támadtak a nigériaiak, de mi alakítottunk ki több helyzetet. A szokásosnál nyíltabban játszottunk, ez sem okozott azonban gondot. Örülök annak, hogy a sokat dolgozó Henrik Larsson két gólt rúgott.”ADEGBOYE ONIGBINDE, a nigériai csapat vezetőedzője: „A szerencsésebb csapat szerezte meg a három pontot. Óriási helyzeteket hagytunk ki, eltaláltuk a kapufát, s a gólvonalról is többször mentettek a svédek. Ilyen a labdarúgás, nem mindig a jobb együttes nyeri meg a mérkőzést. A búcsú ellenére nem adjuk fel az angolok elleni utolsó találkozót, most a becsületünk megvédése a cél!”JOSE ANTONIO CAMACHO, a már továbbjutott spanyol gárda mestere: „Megérdemelten nyertünk, bár halványan kezdett a csapat. Nem volt könnyű feltörni a paraguayi védelmet, de a második félidőben sikerült megroppantani őket, s három gólt lőttünk. Különösen Morientes és Helguera játékát emelném ki. Határtalanul boldog vagyok, hogy elsőként sikerült bejutnunk a nyolcaddöntőbe.” CESARE MALDINI, a paraguayi válogatott olasz szövetségi kapitánya: „A csoport legjobb csapatától kaptunk ki, s ez nem szégyen. A spanyolok egy sor klasszist vonultattak fel és biztos vagyok abban, hogy a folytatásban is szép sikereket érnek majd el. Még reménykedem a továbbjutásban: mindenképpen le kell győznünk a szlovénokat.”JOSE LUIS CHILAVERT másképp képzelte el bemutatkozását a vb-n, mint ahogy eltervezte: a paraguay kapus mesterhármast ígért a spanyolok ellen, erre ő kapott három gólt: „Ez van. Morientes kétszer is túljárt az eszemen, míg Hierro büntetőjét esélyem sem volt megfogni.” SVEN-GÖRAN ERIKSSON, az angol válogatott szövetségi kapitánya: „Azt hiszem, megérdemeltük a győzelmet, 70-75 percig nagyon jól játszottunk. A pályán lévők mindent megtettek a sikerért. A döntetlenre végződő első mérkőzés után fontos volt, hogy nyerjünk, de továbbra is keményen kell dolgoznunk, hiszen még semmi nem dőlt el.”MARCELO BIELSA, az argentín csapat szövetségi kapitánya: „Fontos meccs volt, sajnos nem szereztük meg a három pontot, így nehéz dolgunk lesz a folytatásban. Kemény küzdelem jellemezte a találkozót, mindkét oldalon akadtak helyzetek, de mi nem éltünk velük. A következő mérkőzésen Svédország ellen csak a továbbjutás kiharcolására szabad koncentrálnunk, s el kell felednünk a mai vereséget.”DAVID BECKHAM, az argentínok elleni rangadó egyetlen gólszerzője: „Csodálatos és hihetetlen győzelmet arattunk. Nagyon sokat jelent számomra ez a siker, régóta vágytam a visszavágásra. Kilencvenkét percen át keményen küzdöttünk, s megérdemelten szereztük meg a három pontot.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?