NYILATKOZATOK

Jacques Santini: Boldogsággal tölt el, hogy csapatom megmutatta: van tartása. Vesztes állásnál sem zuhant össze és képes volt a lefújásig harcolni akár a szépítő találatért, majd a győzelemért.

Jacques Santini: Boldogsággal tölt el, hogy csapatom megmutatta: van tartása. Vesztes állásnál sem zuhant össze és képes volt a lefújásig harcolni akár a szépítő találatért, majd a győzelemért. A 2002-es vb-rajt után nagyon fontos volt, hogy ezúttal ne vesztesként hagyuk el a pályát, mert azt lélekben nagyon nehéz lett volna feldolgozni.

Zinedine Zidane: Ez a siker erőt ad számunkra a folytatásra. Nem gondoltuk volna, hogy az angolok ilyen jó, összeszedett játékot nyújtanak. ĺgy hirtelen nem is tudom, de talán négy éve nem játszottam olyan jól a válogatottban, mint most.

Sven-Göran Eriksson: Drámai vereségünk ellenére biztos vagyok abban, hogy továbbjutunk, mint ahogy a franciákéhoz sem férhet semmi kétség. Szeretnénk nekik a döntőben visszavágni. A nyolcvankilencedik percig tökéletes játékot produkáltunk, amely szép reményekre jogosít fel bennünket. Zidane első gólja megtört bennünket, egyben leültetett és úgy véltük, milyen pechesek vagyunk, egy, már megnyert mérkőzésen meg kell elégednünk csak egy ponttal. Erre fel még a végére sem jutottunk a gondolatnak, máris hátrányba kerültünk.

David Beckham: Kétgólos vezetésünknél minden másképp alakult volna, ám a tizenegyesemnél abban hibáztam, hogy átlátszó megoldást választottam és Bar-thez olvasott a gondolataimban. Nyolcvankilenc percig bírtuk erővel, de ez a mai meccsen kevésnek bizonyult. (ns)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?