Nyertek a szenciek, akiknél ifik helyettesítették a sok hiányzót

A szenciek eddigi szereplése a DOXXbet ligában leginkább egy hullámvasúthoz hasonlítható.

A szenciek eddigi szereplése a DOXXbet ligában leginkább egy hullámvasúthoz hasonlítható. A hosszú lejtő után most ismét felfelé vitt az útjuk, három vereséget követően, hazai pályán 4:2-re legyőzték a tabella első felében tanyázó vágújhelyi együttest.

A fent említett pontnélküli sorozattal negatív rekordot döntött a Štellár-legénység, azonban a javítás annyira jól sikerült, hogy rögtön beállítottak egy egyéni csúcsot is, hiszen ebben az idényben most először sikerült négyszer is az ellenfél hálójába találniuk. Mindezt úgy, hogy a csapat nem tudott a legerősebb összeállításban kiállni. „Hat alapembert kellett nélkülöznünk, így a fiataljainkkal töltöttük fel a keretet. Mivel az ifjúsági bajnokság küzdelmei már befejeződtek, három játékost az U19-es csapatból neveztem, közülük egyet mindjárt a kezdőcsapatba” – monda a szokatlan felállásról Andrej Štellár szenci edző.

Ha valaki meg akarta spórolni a belépőjegy árát, és csak a második félidőre látogatott ki, még így is jól járt, hiszen mind a hat találat a második játékrészben esett. A csapat jelenlegi legjobbja, a kongói Ngeyitala kezdte a gólok gyártását, de erre a vendégek még reagálni tudtak, a hazai védelem megingását kihasználva egyenlítettek. Ezután következtek Hlavatovič pillanatai, a szenci csapatkapitány három perc alatt két találatot szerzett, először fejjel, majd büntetőből volt eredményes. Tomovič egy újabb fejesgóllal már háromra növelte a különbséget, a vendégek részéről pedig csak a szépítésre futotta, a hosszabbításban lőttek be egy szabadrúgást a tizenhatos vonaláról.

A gólzáporos mérkőzés után ki lehetne emelni a remeklő Ngeyitalát, a duplázó Hlavatovičot, valamint Tomovičot is, aki gólja mellé egy gólpasszt is jegyzett. Edzőjük azonban mégsem az ő nevüket említette. „Ha az első félidőben Kostolanský nem védi ki az ellenfél ziccereit, most nem ünnepeljük a győzelmet. Az ő védései kulcsfontosságúak voltak” – dicsérte kapusát Štellár.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?