Nowitzki a nyolcadik helyre ugrott a pontszerzők örökranglistáján

Dallas |

<p><span style="font-size: 12.222222328186px;">A Dallas Mavericks hazai környezetben 102-98-ra legyőzte a Los Angeles Lakers együttesét az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. Dirk Nowitzki, a hazaiak sztárjátékosa 14 pontot szerzett, ezzel feljött az NBA pontszerzőinek örökranglistájának nyolcadik helyére.</span></p>

A pályafutása során eddig 27 322 pontot szerzett 36 éves német kosaras Elvin Hayest előzte meg a rangsorban, és hamarosan Moses Malone-t is befoghatja, utóbbitól ugyanis mindössze 87 pont választja el. 

Továbbra sincs jó formában a címvédő San Antonio Spurs, amely legutóbbi hét mérkőzéséből hatot elveszített, most a New Orleans Pelicans otthonában kapott ki. Egy másik texasi sztárcsapat, a Houston Rockets hosszabbítás után győzte le a nyugati rivális Memphis Grizzlies együttesét. A találkozó egyik legjobbja az a Josh Smith volt, akit néhány órával korábban szerződtetett a klub. A Denver Nuggets együttesében Kenneth Faried nyújtott fantasztikus teljesítményt: a 25 éves játékos az idénycsúcsát jelentő 26 pontot szerzett, valamint karriercsúcsot érő 25 lepattanót gyűjtött be.

A Portland Trail Blazersnek még úgy sem okozott gondot a sereghajtó Philadelphia 76ers legyőzése, hogy három fontos játékosa, LaMarcus Aldridge, Robin Lopez és Chris Kaman nem lépett pályára.
A Kyrie Irvinget nélkülöző Cleveland Cavaliers a 29 pontos LeBron James vezetésével nyert az Orlando Magic ellen, a hazaiak sztárja a zárónegyedben szinte egyedül vitte a hátán a csapatot, 15 pontot termelt ebben a szakaszban.

Eredmények:
Boston Celtics-Brooklyn Nets 107-109      
Orlando Magic-Cleveland Cavaliers 89-98       
Atlanta Hawks-Milwaukee Bucks 77-107       
Detroit Pistons-Indiana Pacers 119-109      
Memphis Grizzlies-Houston Rockets 111-117 - hosszabbítás után 
New Orleans Pelicans-San Antonio Spurs 97-90       
Oklahoma City Thunder-Charlotte Hornets 98-75       
Dallas Mavericks-Los Angeles Lakers 102-98       
Denver Nuggets-Minnesota Timberwolves 106-102
Portland Trail Blazers-Philadelphia 76ers 114-93       
Sacramento Kings-Phoenix Suns 106-115

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?