„Nincsenek sztárjaink”

Zsolna/Pozsony. Januártól a cseh Leoš Kalvoda irányítja a zsolnai futballcsapatot. A 44 esztendős szakember korábban Olomoucban tevékenykedett, de ősszel a gyenge eredmények miatt menesztették.

Zsolna/Pozsony. Januártól a cseh Leoš Kalvoda irányítja a zsolnai futballcsapatot. A 44 esztendős szakember korábban Olomoucban tevékenykedett, de ősszel a gyenge eredmények miatt menesztették. Új állomáshelyén remek munkát végzett, ezt bizonyítja, hogy védencei már négy fordulóval a zárás előtt bebiztosították bajnoki címüket.Hitte volna, hogy ilyen fölénnyel nyerik a pontvadászatot?

Még legmerészebb álmomban sem gondoltam erre. Hiszen a tavaszi rajtkor mindössze két ponttal vezettünk a Petržalka, s néggyel az Inter előtt. Lényegesen nagyobb csatára számítottam, tartottam a két fővárosi gárdától. Rendkívül boldog vagyok, hogy sikerült véghez vinnünk a bravúrt, fantasztikus érzés a bajnokcsapat edzőjének lenni.Mi döntött együttese javára?

Jóval kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtottunk, mint riválisaink. A játékosok és a vezetők nagyon akarták a sikert, s ezért keményen dolgoztak. Pedig nincsenek sztárjaink, mindenki teszi a dolgát.Kikkel szeretnének erősíteni?

Vannak elképzeléseink, két-három új futballistát akarunk igazolni, de egyelőre korai még a konkrét nevekről beszélni. Elképzelhető, cseh légióst is szerződtettünk. Az a legfontosabb, hogy kulcsembereink közül senki sem távozik.Véleménye szerint, miként szerepelne együttese a cseh ligában?

Színvonalasabb az ottani küzdelemsorozat, mint a Szuperliga, ezért valószínűleg az alsóházban tanyázna, de nem esne ki az MŠK.Ma a címvédő otthonában lépnek pályára.

A pasienkyi stadionban igazolni akarjuk, hogy rászolgáltunk az elsőségre, s bajnokhoz méltó játékot igyekszünk nyújtani. Biztosra veszem, hogy nem jövünk haza üres kézzel.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?