Nincs pánikhangulat

Érsekújvár. Folytatódik a szebb napokat látott FKM Nové Zámky vesszőfutása a III. labdarúgóliga nyugati csoportjában. A Nyitra-parti gárda a legutóbbi fordulóban Nagytapolcsányba látogatott, és kiütéses, 5:0 arányú vereséget szenvedett.

Mivel a negyediek bravúros döntetlent harcoltak ki Aranyosmaróton, így az újváriak, akik az eddigi tíz mérkőzésükön mindössze hat pontot szereztek (egyszer sem nyertek hazai pályán, a Ganczner László-stadionban!) lecsúsztak az utolsó helyre. Tehát a menet közbeni edzőcsere sem segített a nem is olyan régen még a második vonalban futballozó együttesen. A komáromiak elleni rangadó (7. forduló) előtt a klubvezetés menesztette Ladislav Mokráš edzőt, akit – csupán pár napon át – Jozef Chovanec, a tartalékcsapat trénere helyettesített, majd jött a besztercebányai Miloš Targoš. A szurkolók nagy része még mindig nem érti, miért éppen Közép-Szlovákiából kellett edz#t hozni... Érsekújvárott azt rebesgették a szurkolók, hogy a Kassán élő Móder Józsefet is felkérték, ám ezt az érintett testvére, Móder László határozottan cáfolta: „Kizárt dolog, hogy eljönne; van Újvárban elég edző, csak körül kellene nézni. Szomorú dolog, hogy az illetékesek szóba sem állnak a helyi szakemberekkel. Csak tudnám, hogy miért mell#zik #ket. Pedig nagyon kritikus a helyzet. Ideje lenne már valamit tenni, amíg nem kés#...”

Peter Bábin, az FKM klubelnöke: „A Topoľčany otthonában elszenvedett kiütéses vereség után nincs pánikhangulat, de azért mindenki igencsak nyugtalan. Móder Józseffel nem tárgyaltunk, tehát nem lesz újabb edzőcsere. A télen viszont erősíteni szeretnénk egy-két tapasztalt futballistával, mert a jelenlegi keret nagy része fiatal játékosokból áll. Minden az anyagiaktól függ majd. De egyelőre a következő mérkőzés foglalkoztat. Szombaton ugyanis sorsdöntő meccset játszunk hazai pályán, feltétlenül le kell győznünk a Jaslovské Bohunice gárdáját, s akkor elkerülünk az utolsó helyről. Egy újabb hazai kudarc felettébb nehéz helyzetbe sodorná a szakosztályt.” Itt jegyezzük meg, hogy az újváriak hétközi kupameccsen tesztelték formájukat. Ezen, nagy meglepetésre, Miloš Targoš újdonsült tanítványai 3:0 arányban diadalmaskodtak a mocsonokiak otthonában, s kerültek a nyugat-szlovákiai kupasorozat 4. fordulójába. Ellenfelük viszont a nagykosztolányi pályán szenvedett kétgólos vereséget. Kíváncsian várjuk, vajon a hétközi „bemelegítőn” elért eredmények mennyit nyomnak majd a latban a bajnoki összecsapáson.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?