Nincs más választásuk, mint nyerni

Budapest/Pozsony. A labdarúgó NB I 13. fordulójának egyik legérdekesebb mérkőzésének a vasárnapi, Ferencváros–Kispest találkozó ígérkezik. Nincs jó passzban a bajnok zöld-fehér gárda; az UTE elleni kupabúcsú után Csank János védencei Zalaegerszegen hagyták a három pontot.

Budapest/Pozsony. A labdarúgó NB I 13. fordulójának egyik legérdekesebb mérkőzésének a vasárnapi, Ferencváros–Kispest találkozó ígérkezik. Nincs jó passzban a bajnok zöld-fehér gárda; az UTE elleni kupabúcsú után Csank János védencei Zalaegerszegen hagyták a három pontot. Ami ennél is rosszabb a franzstadtiakra nézve: kritikán aluli játékkal rukkoltak elő a ZTE ellen, és a vezetőedző ezt büntetéssel díjazta, melynek „áldozata” Pinte Attila lett, aki jól értesült források szerint 300 ezer forintot köteles befizetni az egyesület kasszájába. Tehát azt is lehetne mondani: egy felbolydult méhkashoz hasonlít napjainkban az Üllői úti stadion, ahová a Glázer Róbert által talpraállított Kispest látogat. Az a piros-fekete alakulat, amely az elmúlt héten féltucat gólt lőtt a Ha-ladásnak, előtte pedig a Zalaegerszeget búcsúztatta a Magyar Kupából. Ha még ehhez hozzávesszük, hogy a kispesti alakulatot a Fradi úgymond mumusának lehet nevezni (a 2. fordulóban, hazai pályán győzött a Kipest, tavasszal az Üllői úton szintén vendégsiker született, míg a visszavágó döntetlennel zárult), akkor igazán minden adott ahhoz, hogy jó kis meccs kerekedjen a pesti rangadóból. ĺgy látja ezt a zöld-fehérek futballistája, Szkukalek Igor is, aki a hét elején sérüléssel bajlódott, de minden bizonnyal ott lesz a vasárnapi mérkőzésen. „Nincs más választásunk, mint győzni. Újra összerázódhat a csapat, hiszen a jövő héten vár ránk az Újpest. A Kispest elleni találkozó ugródeszka lehet egy újabb jó sorozat megkezdéséhez, ám ha balul sül el a meccs, lehet, hogy még mélyebb gödörbe kerülünk” – mondta lapunknak a Fradi középpályása. Nincs egyszerű helyzetben a bajnok, mivel kapusát, és egyben a csapat legjobbját, Szűcs Lajost a ZTE ellen kiállították, és a fegyelmi bizottság két meccstől eltiltotta, azonban a fellebbezés után a büntetését egy találkozóra csökkentették. „Minden bizonnyal Németh Gábor kap lehetőséget a Kispest ellen, és elmondhatom, mindenki száz százalékig bízik benne” – ecsetelte a kialakult helyzetet Szkukalek. Rákérdeztünk a nemesócsai labdarúgó véleményére azzal az újságcikkel kapcsolatban is, melyben a szerző nyíltan bírálta őt a ZTE elleni rangadón nyújtott játékáért, mondván a kezdeti remek teljesítmények után teljesen beleszürkült a magyar mezőnybe. „Nem foglalkozom az ehhez hasonló dolgokkal, azt viszont nem értem, hogy az illető egy héttel ezelőtt még miért magasztalt szinte az egekig. Tény, gyengébbre sikerült a meccs, már az első percben megsérültem, és így is végigjátszottam a találkozót. Egyébként a klubban mindenki elégedett velem, és számomra ez a mérvadó” – mondta búcsúzóul Szkukalek Igor.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?