NHL

Denver. Megkezdődött az észak-amerikai profi jégkorongliga rájátszásának második fordulója: COLORADO–SAN JOSE 3:6 (0:2, 2:1, 1:3), gólütők: Drury (35.), De Vries (38.), Forsberg (57.), illetve Ricci (7.), Selänne (11., 32.), Marleau (53.), Thornton (56.), Marchment (60.); 18 000 néző.

Denver. Megkezdődött az észak-amerikai profi jégkorongliga rájátszásának második fordulója: COLORADO–SAN JOSE 3:6 (0:2, 2:1, 1:3), gólütők: Drury (35.), De Vries (38.), Forsberg (57.), illetve Ricci (7.), Selänne (11., 32.), Marleau (53.), Thornton (56.), Marchment (60.); 18 000 néző. A négy győzelemig tartó párharc állása – 1:0 a San Jose javára.

Májusban Milan Hejduk gyorsan hajt: a Colorado cseh csatára idén egy 65 mérföld/órás (105 km/ó) területen 102-vel (164) száguldott, egy évvel korábban egy 45-ös (72) zónában 70-nel (113) vezette autóját. A kétszeres All Star-válogatott klasszist – akárcsak tavaly – ismét feljelentették, de tekintettel arra, hogy csapata érdekelt a rájátszásban, nem vették őrizetbe. Hejduk elismerte bűnösségét. A nyári holtszezonban – mint visszaesőnek – biztosan bevonják a jogosítványát, ráadásul súlyos bírságra is számíthat.

Másfél évvel ezelőtti súlyos agyrázkódása után bejelentette visszavonulását Petr Svoboda, a Tampa Bay Lightning cseh jégkorongozója. A 36 éves hátvéd pályafutásának legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor az 1998-as naganói olimpia döntőjében győztes gólt ütött az oroszoknak. A találkozón ez az egy találat esett. Svoboda 1986-ban Stanley Kupát nyert a Montreal Canadiensszel, majd az NHL-ben szerepelt a Buffalóban, a Philadelphiában és a Tampában is. (MTI, TASR)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?